Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (110)

plakát

Harry Potter: Bradavický turnaj čtyř kolejí (2021) (pořad) 

Tak nebudu hodnotit prvních 10 minut 1. dílu, protože kdyby ano, musela bych ubrat aspoň dvě hvězdy... Ale zbytek se mi líbil. Vědomostní soutěž o HP se zajímavými otázkami/hry a sem tam se ukáže někdo z filmů. Mudlům to asi nic neřekne, ale pro fanoušky HP je to zajímavá oddychovka.

plakát

Ghoul (2015) 

Není to nic světobornýho, ale na jedno zkouknutí je to dobré. Líbí se mi nezvyklé místo, kde se to odehrává i ukrajinská bába (celkem kočka nakonec) čarodějka.  Většina špatných komentářů filmu vyčítá předvídatelnou linku a obecně nudný scénář. Já s tím nesouhlasím, film si určitě zaslouží víc, jak 52%.

plakát

Osvoboďte Britney Spears (2021) (TV film) 

Je to dost plytké zpracování. Když už to konečně začíná být zajímavý, nechá se to a jde se dál. Při pořádným zpracováním bych si to dovedla představit ve více dílech. Nicméně i tak je to znepokojující pohled její život.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Upřímně nechápu, jak ze všech tří nových filmů je tenhle hodnocený jako nejhorší. Naopak byl zdaleka nejlepší. První dva jsou odpad a tady se jen snažili vytáhnout z těch sra*ek to nejlepší. A za to si zaslouží aplaus a hvězdičku navíc.

plakát

Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) odpad!

Film nedává smysl absolutně v ničem. Není strašidelný, vtipný, napínavý. Prostě nic. Jediný, co se tý kravině nedá vytknout je to, že děj není předvídatelný. Postavy ve filmu se totiž chovaj tak stupidně a nesmyslně, že to i ten největší fajnšmejkr déčkových filmů není schopen předvídat. Tahle vlastnost ale způsobuje po dobu celého sledování pocity naprostého zoufalství a nutkání TV vypnout, protože se na to prostě nedá koukat.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nemohla jsem si pomoc, ale při scéně, kdy Rey porazila v souboji světelných mečů trénovaného Jedyho, jsem propukla v hurónský smích a jakákoliv (byť malá) vážnost filmu spadla pod nulu. Jedna hvězda za Han Sola.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Opravdu s divím, že má tenhle paskvil tak vysoký hodnocení. Asi to je tím, že jsem nikdy nebyla Star Wars fanoušek a poprvé je viděla až v dospělosti. Film je plný přešlapů, nesmyslů, chyb a je k uzoufání nudný. Bomby, co ve vesmíru padají dolů, honička korábů ála O.J. Simpson, absence radarů (fakt si nikdo nevšiml, že do/z lodi vyjela lodička?), záhadný výbuch jinak dokonale chráněného korábu atd. Dehonestace Luka v přímém přenosu a posledních dobrých 15 minut film nezachrání. Za to je ta jedna hvězda.

plakát

Příští módní trend (2020) (pořad) 

Je neuvěřitelný, co jsou schopni za tak krátký čas vymyslet a ušít. Bohužel musím ubrat 2 hvězdy a to kvůli vyřazování. V jednom díle totiž nevyhodili ty nejhorší (a výjimečně o tom nebylo pochyb), protože jsou prostě výraznější soutěžící. A tak museli jít ti, co si to nezasloužili. Tak mě to naštvalo, že jsem se na chvíli i přestala koukat, ale zvědavost zvítězila. Bez tohohle škraloupu by to bylo téměř bez chyby.

plakát

Jmenuji se Sam (2001) 

Jak říká klasik: "Never go full retard". A v tomhle filmu šel Penn úplně do retarda. Bolelo se na to koukat.

plakát

Vánoční hvězda (2012) (TV film) 

Film jsem neznala a tím pádem od toho nic nečekala. A překvapil! Milý film s nečekaným koncem. PS: Nechápu místní nízké hodnocení. Původně jsem chtěla dát 4*, ale po přečtení komentářů, že někteří hodnotili "odpad" před začátkem premiéry zvedám na 5*. PPS: Ani žvejkající Blažková mi film nezprotivila. naštěstí tam byla jen 2x, z toho jednou jí zařízli. V pořádku.