Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Výborný casting, neskutečná výprava (na seriál) a hlavně perfektní příběh, to vše namícháno tak, abyste se nemohli dočkat dalšího dílu. Na druhou sérii ale čekat nevydržím, už jsem si objednal celou ságu G.R.R.Martina ;-) edit: na 2. sérii je již hodně poznat "seriálový rozpočet" a hodně scén je oproti předloze značně zjednodušeno a ochuzeno, epické bitvy z knihy se v seriálu odbududou se stovkou statistů a několika málo kulisami, přesto se jedná pořád o naprosté seriálové zjevení (v dobrém slova smyslu samozřejmě ;-) )

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jediný sitcom, kdy zatím každá nová série překonává tu předchozí. Zbožňuju Sheldonovo chápání ironie a Rajeshovo "osmělení se" po kapce alkoholu.

Perfect World

Perfect World (2000)

Naprosto brilantní sitcom, o vyčuraném managerovi, kterému vždy všechno projde. Manažer jménem Bob Slay v podání Paula Kaye je opravdu dokonalý a těžko se vám mlže stát, že Vám tohle jméno vypadne z paměti, pokud shlédnete alespoň dva díly. Bohužel jsem to viděl pouze na BBC a pochybuju, že se tento sitcom bude zakoupen na český trh. Rád bych to viděl znovu dokonale přeložené. Opravdu škoda. P.s. trocha SPAMU - nemáte to někdo nahrané ? ;-)

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Všechny díly jsou neskutenčně našlapané, bez hluchých míst. Humor je pravda "na hraně" , vulgarismy se nešetří, korektní to opravdu není, ale je to děsně zábavné. Možná je to i tím, že každá postava je výborně obsazená a díky tomu dialogy působí zcela přirozeně.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

"No tak tohle se dobře pamatuje....................... 0118 999 881 999 119 725........3 " Dokonalý sitcom ! Škoda že další díly jsou plánované až na 3Q 2007 ;-/

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Prohnilost vrcholné politiky odhalené na dřeň zabalená tak, že ani chvíli nenudí. Kevin Spacey zde dokazuje své herecké mistrovství. Jestli z letošní seriálové nadílky stojí něco opravdu za to, tak jednoznačně House of Cards.