Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Sbohem děcáku (2017) 

Velmi silný dokument, který ztvárňuje opravdu palčivé téma, o kterém není zas tak populární mluvit. Autorka s dětmi z děcáku opravdu prožila kus života a to se ve filmu promítá. Silná výpovědní hodnota.

plakát

Noční zvířata (2016) 

Umění pro umění. Už se mi dlouho nestalo, že bych v kině doslova cítila trapno. Pozéřina. Jediné, co se filmu nedá odepřít je vysoká technická úroveň.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Skvělý seriál, ale už ne tak skvělý film. Samozřejmě jsem se chvílemi bavila, ale dlouhý formát skečovosti nesluší.

plakát

Masaryk (2016) 

Řemeslně skvěle provedený film. Projekt mezinárodního rozměru. Rozhodně stojí za shlédnutí.

plakát

Poupata (2011) 

Film, který naprosto zaslouženě sesbíral celou řadu cen. Je po všech stránkách velmi dobře provedený. Jediné, co by se mu dalo vyčítat je jistý kalkul s výběrem těch nejtragičtějších osudů. Za vypíchnutí stojí uvěřitelné herecké výkony.

plakát

Humr (2015) 

Toto scifi s jemnýmy usměvnými momenty pluje v naprostém bezčasí. Teprve ve chvíli, kdy si člověk uvědomí, že ne vše má logické vysvětlení, může nasávat absurdní atmosféru plnými doušky. Film je v mnoha směrech neskutečně krutý, ale zároveň z něj odcházíte s pocitem silné lásky k lidem kolem sebe. Možná i s vděkem, že žijete ve společnosti, která stojí na logických základech. Pokud chcete vybočit z kolejí každodenního života, je toto ten správný film.

plakát

Zabití posvátného jelena (2017) 

Film se nese v duchu předešlé tvorby režiséra. Strhly mě naprosto užasné herecké výkony. Člověk má skoro až pocit, že cítí bolest hlavních postav. Tato intenzita vyladí drobné nedostatky v dramaturgii scénáře. Po dalších strákách je film téměř bezchybný a zvuk, kamera a střih společně naplňují perfektní vizi brutality, která je v každém z nás.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Nová verze JUMANJI naprosto naplnila mé očekávání. Skvělé humorné situace. Strhující akční scény. Je přesně takovým filmem, který si přejete vidět těsně před usnutím.

plakát

Lady Bird (2017) 

Současné drama, které se skoro až překvapivě dostalo na poslední Oskary. Neuvěřitelně realistické a komorní popsání radostí a strastí americké středostavovské rodiny. Poutavý vylíčení nedějovosti. Uvěřitelné postavy bez zbytečných dramatických oblouků. Film, který neurazí, ale ani nijak překotně nezaujme.