Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (111)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Tady neexistuje důvod proč na to nejít, proč to nevidět, proč to nemilovat, proč z toho nebýt absolutně odvařenej!  Tohle byla PARÁDA! Vizuální PORNO! Díky moc! Prosím prodlouženou verzi ve stylu LOTRa!!

plakát

Extraktoři - Únos (2023) (epizoda) 

Nova se rozhodla natočit konečně reálný seriál? :D Nova dobře navnadila na další díly! Těším se!

plakát

Tenet (2020) 

Právě jsem to dokoukal znovu. GENIÁLNÍ FILM! Miluju ho! :D

plakát

Constantine (2005) 

Dávám čtyři, přendávám na pět. Myslím si čtyři a půl.  Tenhle film mě fakt bavil a uspokojil moje choutky. A to jakože fakt hodně.  Nemáme v záloze další křesťanské předělané báje a ničení démonů? JDU DO TOHO!

plakát

Trestanec (2017) 

Věznice nefungují. Ty americké stokrát tak. Přestože je to román, ukazuje to odraz reality. Je načase změnit systém věznic.  Ani u nás to není nápravné zařízení, ale jen choroba populace.

plakát

1883 - 1883 (2021) (epizoda) 

Co musim rict než napíšu cokoliv? 1. Yellowstone jsem neviděl. 2. Nic o tomto nevím, narazil jsem na to náhodou.  Celej díl mám pocit, že to skončí naprosto tragicky a katastrofálně. Je to dané tím začátkem? Možná. Je to dané tou hudbou a stylem vyprávění? Možná. Je to dané tím, že takové veselé město neznáme? Tím, že nám seriál vykreslil naprosto pro nás, neznámé western městečko, které není ospalé a všichni se otáčí za neznámým cizincem? Mazec. Nářez. Děkuji. Jsem celej váš. Tohle si užiju maximálně. Těším se na další díl.

plakát

Finanční krize (2010) 

Tohle je něco strašnýho! Vůbec jsem nečekal toto od toho filmu, pouštěl jsem si to s tím že je to jen další obyč dokument kterej po deseti minutách yypnu kvůli tomu že bude strašně napsanej... zhltal jsem ho.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Dávám 5... Nejlepší obsazení vedlejších rolí. Vedlejší role excelovali. Kamera byla suprová. Příběh... Konečně to dávalo smysl! Konečně to bylo vtipné! Nenucené, jelo to samo. Dialogy nevázli, nezaostávali.