Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Bon Jovi - Always (1994) (hudební videoklip) 

Tahle píseň je mým symbolem mládí. Milovala jsem tenhle klip, který v tu dobu hráli na stanici MTV snad pořád. Ale to mi vůbec nevadilo. Tenkrát se na ty klipy dalo ještě dívat, dnes už mne to nebaví. A Bon Jovi - ti uměli udělat hit.

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

V téhle pohádce se mi moc líbily krásné záběry přírody vylepšené zajímavými kostýmy a světly, děj byl také docela zajímavý. Myslím, že letošní nové vánoční pohádky se povedly všechny.

plakát

Čertí brko (2018) 

I tahle vánoční pohádka se mi líbila. Čerti byli opravdu parádní a hrozně se mi líbila role hubaté Jany Plodkové.

plakát

Dáma a Král - Ať žije král (2018) (epizoda) 

Tak touhle sérií jsem na seriál přestala koukat. Hádek tam byl fajn, ale tahle dějová linka, jak se odvíjí teď, se mi vůbec nelíbí. Spojení Hádek a Hofová mi bylo sympatické, tohle nové spojení herců mi vadí. Nemám ráda vlezlé lidi. Končím se sledováním. Bohužel. Moc jsem se totiž na nové díly těšila.

plakát

Ententýky (2012) (seriál) 

Tenhle seriál je určitě lepší pokoukání, než neustálé detektivky, politické filmy a praštěné komedie, které nám v současné době cpe česká televize. I když ty praštěné komedie se objevují spíš na ostatních programech. Je mi líto, že filmy a seriály tohoto oddychového žánru jsou předem odsouzené k negativní kritice a už se na ČT skoro vůbec neobjevují. Nebo spíš se nenatáčí. Chybí mi inscenace a hry, které se natáčely dříve - o mezilidských vztazích a obyčejném životě. Tenhle seriál a je také o obyčejném životě obyčejných ženských a o problémech, které prostě život přináší. Mě se tyhle oddychovky fakt líbí a kéž by jich bylo víc.

plakát

Get On Up - Příběh Jamese Browna (2014) 

Další skvělý životopisný film. Občas jsem se sice ztrácela v čase děje, ale nakonec si člověk udělal obrázek o životě J.B. Jelikož jsem jeho fandou, moc se mi film líbil.

plakát

Hnízdo (2020) (seriál) 

Tak tenhle slovenský seriál je opravdu povedený. Kam se hrabe celá česká televize a další české TV programy - tam je to samá detektivka nebo politické filmy a nebo prostě blbosti. Slováci umí natočit daleko lepší seriály - viz Tajné životy, Nikdy neříkej nikdy, Milenky, atd. Tohle na českých programech žalostně chybí. Něco prostě ze života, psychologické a i když je zápletka někdy neuvěřitelná, prostě to člověka baví.

plakát

Hostinec „U koťátek“ (1971) (seriál) 

Tak tenhle seriál vůbec neznám, nikdy v minulých letech jsem ho ještě v televizi neviděla. Docela mile mne překvapil, epizody byly některé slabší, některé úsměvné. Konečný dojem ze seriálu mám ale dobrý, celkem příjemné vesnické koukání, taková oddychovka.

plakát

Hvězdy nad hlavou (2021) (seriál) 

Pohodový seriál, něco jako moji oblíbení "Chalupáři". Kdyby v té době lidé psali recenze, tak by Chalupáři zřejmě taky propadli. Proč se nezasmát obyčejným věcem? Proč někdy nevybočit z téhle doby, která fandí jen politickým, detektivním a podobným žánrům. Tenhle seriál byl přesně to, co tu dlouho nebylo. Takové milé pohlazení po duši z prostředí vesnice. To ovšem taky dnes není "v kurzu". Mě se Hvězdy nad hlavou líbily a herecké obsazení bylo fakt skvělé. Doufám, že zas brzy někdo něco podobného natočí. Česká televize něco podobného už nedokáže. Přestala fandit obyčejným vztahovým příběhům.

plakát

Chudá holka (1929) 

Skvělý němý film. Měl opravdu silný příběh, zatím mne žádný jiný němý film tak nepohltil, jako tento.