Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Zákony vlka (2023) (seriál) 

Mě se tenhle seriál líbil. Místo, kde se odehrával, výběr herců i zvláštní zápletka. Za mne v poslední době jeden z nejlepších detektivních.

plakát

Chudá holka (1929) 

Skvělý němý film. Měl opravdu silný příběh, zatím mne žádný jiný němý film tak nepohltil, jako tento.

plakát

Hvězdy nad hlavou (2021) (seriál) 

Pohodový seriál, něco jako moji oblíbení "Chalupáři". Kdyby v té době lidé psali recenze, tak by Chalupáři zřejmě taky propadli. Proč se nezasmát obyčejným věcem? Proč někdy nevybočit z téhle doby, která fandí jen politickým, detektivním a podobným žánrům. Tenhle seriál byl přesně to, co tu dlouho nebylo. Takové milé pohlazení po duši z prostředí vesnice. To ovšem taky dnes není "v kurzu". Mě se Hvězdy nad hlavou líbily a herecké obsazení bylo fakt skvělé. Doufám, že zas brzy někdo něco podobného natočí. Česká televize něco podobného už nedokáže. Přestala fandit obyčejným vztahovým příběhům.

plakát

Hnízdo (2020) (seriál) 

Tak tenhle slovenský seriál je opravdu povedený. Kam se hrabe celá česká televize a další české TV programy - tam je to samá detektivka nebo politické filmy a nebo prostě blbosti. Slováci umí natočit daleko lepší seriály - viz Tajné životy, Nikdy neříkej nikdy, Milenky, atd. Tohle na českých programech žalostně chybí. Něco prostě ze života, psychologické a i když je zápletka někdy neuvěřitelná, prostě to člověka baví.

plakát

Příslib (2016) 

Mě se tenhle film líbil právě proto, že to byl příběh jedné smutné lásky. Když se budu chtít podívat na dokument o skutečné likvidaci Arménů, tak si pustím něco jiného. Tohle je film a proto ho jako film hodnotím. Moc se mi líbil, byl to drsný příběh a jako jeden z mála filmů v televizi mne maximálně zaujal.

plakát

Bon Jovi - Always (1994) (hudební videoklip) 

Tahle píseň je mým symbolem mládí. Milovala jsem tenhle klip, který v tu dobu hráli na stanici MTV snad pořád. Ale to mi vůbec nevadilo. Tenkrát se na ty klipy dalo ještě dívat, dnes už mne to nebaví. A Bon Jovi - ti uměli udělat hit.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Tak jsem po dlouhé době viděla film, který byl opravdu zajímavý a bavil mne od začátku do konce. Nejlepší třešnička na dortu byl závěr v Praze, protože mne uchvátil interiér pivnice u milosrdných (který bohužel byl jen filmový). Do téhle hospůdky bych se hrozně ráda podívala. Dnes už se tam nepodívám, není to tam "můj šálek kávy", je to příliš snobské. Ale hrozně se mi líbilo, že se v příběhu objevila Praha.

plakát

Tančírna na hlavní třídě '59 (2018) (seriál) 

Pokračování první série se mi líbilo ještě daleko víc. Nejvíc oceňuji muziku - ta byla fakt skvělá. A příběh mě tak zaujal, že jsem se nemohla dočkat vždy další části.