Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Little Favour (2013) 

Tyhle krátkometrážní věci by neměly bejt. Vždycky když to začne být zajímavé, je konec. :-D

plakát

Skleněný (2019) 

Komiksoví hrdinové ano nebo ne? Byla jsem nad očekávání spokojená. James McAvoy si zaslouží buď Oscara nebo psychiatra. Nebo obojí. Neskutečnej výkon.

plakát

Aquaman (2018) 

Komiksy uplne nevyhledavam, ale rekla jsem si, ze tomuhle dam sanci. Kdyz uz nic jinyho, aspon tam je Momoak. No, nespasil to ani on, byt se na nej aspon dobre koukalo. Dejte dohromady Malou morskou vilu od Disneyho (vc.hlavni predstavitelky, ktery chybela jen ta skeblova podprda), Avatar (komplet podmorsky svet), Harryho Pottera (wow, umim mluvit s rybama), hlavniho zaporaka neco mezi mravencem a masarkou (i kdyz to mela byt manta) a nakonec neco mezi Godzillou a Balrogem na cemz prijede Momoak a spasi svet pred svym zlym bratrem Mesicnikem... takze to shrnu: takovej filmovej potencial, takovejch penez, tak hvezdne obsazeny.... a pritom takova sracka :-D. Dve hvezdy za obsazeni.

plakát

Cizinka - Nádherná Amerika (2018) (epizoda) 

Až na toho Raye Charlese na konci, který se tam vůbec nehodil mě díl mile potěšil. :-)

plakát

Vánoce na zámku (2011) (TV film) 

Milý vánoční film na neděli po obědě. :-)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Na to, že brečelo půl kina, jsem odcházela se suchýma očima. Za boha se mi nepodařilo vžít se nebo soucítit s oběma protagonisty, byť se na plátně snažili hrát na city, co to šlo. Zpěv byl famózní, tomu nelze nic vytknout, ba naopak. Nicméně postavy byly plytké a vlastně jsem jim vůbec nevěřila. Za Bradleyho zpěv a to, že se na něj krásně kouká bych přidala ještě půl hvězdičky.

plakát

matka! (2017) 

První půlka dobrá, člověk byl napnutej proč a kde se ti lidi berou a čekal nějaký vysvětlení. Ale že se to v druhý půlce zvrtne s apokalyptickobiblickou sračku, tak to jsem fakt nečekala...

plakát

Po strništi bos (2017) 

A mně se to líbilo. Když se člověk oprostí (alespoň částečně) od toho, že to má předcházet Obecné škole, tak to byl milý a půvabný film. Nicméně ten kdo má od filmu přehnaná očekávání, bude zklamaný. Herecké výkony celé party malých kluků, to byla jedna báseň. Už jsem se lekla, že se u nás nenajdou dobří dětští herci (většinou je to tragédie) . Bohužel Tereza Voříšková je na roli maminek ještě příliš mladá a kdyby hrála Edovi starší sestru, tak jí to věřím víc než spisovně mluvící maminku. Jinak za mě spokojenost.

plakát

Američtí bohové (2017) (seriál) 

Proboha, tohle se vážně někomu líbí? Někomu kdo tu knihu četl? Vždyť je to úplně o něčem jiným. Chápu, že se musí dost zkracovat, ale předělávat děj? Seriously? Stín je černoch? Severský bůh Odin vypadá jako vyžilej Indián? Vydržela jsem do 4. epizody... Hvězdička je za Černoboga se Zorjami. Jinak je to odpad.

plakát

Američtí bohové - Lemon Scented You (2017) (epizoda) 

Tohle se vážně asi může líbit jen lidem co tu knihu nečetli. Já jsem dost zděšená od prvního dílu. Jediné co vychytali je Černobog se Zorjami. To bylo přesný. Jinak je to smutek.