Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (62)

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Za mě lepší než jednička i než dvojka. Patrick Dempsey úžasný, to samé Renée Zellweger a Colin Firth. U mě tedy určitě ne zklamání, ale naopak, vtipné, taková oddychovka 9.5/10

plakát

Dáma a Král (2017) (seriál) 

Seriál se mi opravdu moc líbí, i když poslední dobou v něm nehraje Matěj Hádek, potom nechápu, že se pořád jmenuje Dáma a král a že je Matěj Hádek pořád v titulkách jako hlavní postava, docela mi chybí a chtěla bych ho zpátky, jinak se docela nápadně podobá seriálu MENTALISTA smíchaným ještě s jinými americkými seriály, např. Catle, ale co, které seriály v České republice jsou dnes originální a ne převzaté?

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Tohle je opravdu skvělý seriál. Touto jednou větou bychom ho mohli popsat, je zde skvělé účinkování Benedicta Cumberbatche jako Sherlocka Holmese a Martina Freemana jako dr. Watsona. Tato verze je velice dobře udělaná, a to nejen díky ději, ale např. i díky skvělé kameře a efektům. Doufám, že se dočkám 5. řady s tím samým obsazením. ;) U mě je to *****.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Nevím, ale mě se tento film líbil, byl bezva a takový nenáročný na koukání. 9/10

plakát

Tři kluci a nemluvně (2012) (seriál) 

Tři kluci a nemluvně - tento seriál je super, moc se mi líbí nápad o tatínkovi, který se sám stará o dítě, které se k němu dostalo "nedopatřením", jak si pak malou Emmu oblíbí a má ji moc rád. Pak ji vychovává, ač si myslí, že na to není připravený, tak se o ní dokáže moc pěkně postarat, také se mi líbí část příběhu, kdy se oba dva bratři zamilovali do jedné ženy. Nakonec vše dobře dopadne, škoda, že v českém dabingu jsou nadabovány teprve čtyři ze šesti sérií, ale jinak moc bezva seriál, zábavný, romantický, ale místy i vážný. Pro mě jednoznačně 10/10.

plakát

Nemocnice Hope (2012) (seriál) 

Krásné. Nevím, jak jinak nazvat tento seriál, dokoukala jsem až do konce a i když mi bylo trochu smutno, protože na konci hlavní hrdina Charlie Harris (Michael Shanks) umře, což jsem oplakala, ale nakonec se o tak sešlo, že to bylo dojemné a relativně hezký a šťastný konec. 10/10

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Mě se tento seriál moc líbí, je super a vždy se u něj zasměji, má i své mouchy, ale těch je opravdu málo. U pro mě je to 9/10.

plakát

Vyproštění (2020) 

Za mě 8/10. Je to skvělý film, ale na můj vkus až moc brutální. Jinak výkon Chrise Hemswortha, byl super. Snímek povedený.