Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Slapface (2021) 

naprostá číčovina... takové to psychologické umělecké cosi, co se hraje na jakousi exkurzi do nitra študákovy hlavy... na tohle mileráda zapomenu, že jsem kdy viděla.

plakát

Rjad 19 (2021) 

Nudné bez náboje, utahané. Stokrát ohrané téma. Nic nového. Koukat se na to dá, ale že by mě to nějak zaujalo se říct teda nedá.

plakát

Shook (2021) odpad!

podprůměrný horor o influencerce. Všichni krajně nesympatičtí, děj nic moc, odpad jako vyšitý :)

plakát

Unwelcome (2023) odpad!

Extrémně levný vzhled, exteriéry působí jak divadelní scéna- mimo lesa. Skřítci ve vzhledu vyfetovaného Yody mě bavili, ale tu hrůzu už to nezachránilo :D Jasný odpad

plakát

Consecration (2023) odpad!

To bylo tak špatné, nudné a nezáživné až jsem u toho dvakrát usnula.

plakát

Candy Land (2022) 

Velmi příjemné překvapení, čekala jsem odpad a že to  bude plné hluchých míst k přeskakování a byla to pecka. Originální prostředí, originální příběh. Dostatek napětí, herecké výkony velmi dobré a celkově to fungovalo jak mělo. K tomuhle se ráda vrátím...

plakát

The Retaliators (2021) 

Pastor je absolutně nesympatický blbeček. Celou dobu jsem fandila všem ostatním, aby ho konečně někdo sundal a já se na něj už nemusela dál dívat... Motiv otce mstící smrt své dcery není nic nového, a ani v tomto filmu nic nového neobjevíte, jediné plus je přístup policajta a jeho soukromé peklo... Za to dávám ty dvě hvězdy.

plakát

Vřískot 6 (2023) 

naprostá ztráta času. Scream měl hold zůstat u jednoho dílu... Příběh a ani nápad není tak silný aby šestý díl nebyl naprostou číčovinou.... Nenabízí nic nové, všechny díly na jedno brdo a kvalita pouze degraduje.

plakát

Pozvánka do pekla (2022) 

Klasický představitel upířích hororů ve stylu Twilightu... takový ten klišoidní romantizující příběh- starý  zámek, tupka co se zamiluje do vůdce tapírů, zanedbatelné množství krve, hororu i napětí... na jedno shlédnutí se to dá přežít a ještě si zvládnete i schrupnout.

plakát

Abandoned (2022) 

(bacha spoiler) Krajně nesympatická matka roku a neskutečně zmrvený konec. Příběh zajímavý, ale potenciál absolutně nevyužitý, konec vybízel k neskutečnému twistu, ale nakonec to skončilo úplně nechutně nevkusným happyendem až z toho krvácím z očí...