Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Avatar (2009) 

Poctivá oldschoolová filmařina v technicky nejdokonalejším provedení, které bohužel ještě pár let nikdo nepřekoná. Děkuju Jime, že jsi ve mně opět probudil takové ty klukovské pocity úžasu při sledování filmu, které jsem zažíval např. u Jurského parku nebo u Matrixu...

plakát

Bláznovo zlato (2008) 

Už dlouho mi nebylo něco tak krajně nesympatického jako tento film a všichni herci, co v něm hrají.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Nejhorší je, že jsem to byl já, kdo se u toho cítil trapně. Film bych jinak shrnul jedním slovem. Malá nápověda - to slovo se ukrývá v názvu filmu.

plakát

Karanténa (2008) 

nejzbytečnější film roku a celkově docela slabota. samotná předloha nebyla kdovíjak inteligentní dílo (chlápek schovává v pronajatém bytě, kde se ukáže jednou za půl roku, ňákou posedlou holku? ale c´mon), forma jejího zpracování je v dnešní době už docela laciná, ale jedno jí upřít nelze. ke konci docela funguje. což se v případě americké verze v mém případě říct nedá. sice jsem netrpěl nudou (za což dávám dvě hvězdy), ale víc si tenhle opis stejnopisu prostě nezaslouží. sorry dextrova ségro...

plakát

Králova přízeň (2008) 

Prequel ke Královně Alžbětě. Jen místo skvělého Geoffreyho Rushe tady vystupoval jistý Morrisey - nejnesymptatičtější herec celého Hollywoodu.

plakát

Máj (2008) 

nejdelší český film všech dob

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

První večerníček, kde zvířátka po sobě zanechávají na louce bobky.

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Ve chvíli, kdy John Rambo usekne Barmánci mačetou hlavu, chopí se těžkého kulometu a rozmašíruje druhého, jsem se rozplakal...štěstím.