Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Papa Roach: HELP (2017) (hudební videoklip) 

Pěkná Hard Rocková skladbička:-)

plakát

Muž z Vysokého zámku - The Tiger's Cave (2016) (epizoda) 

Je docela divná podívaná celou hajlující třídu, která říká nacistický pozdrav jako jedním hlasem.....Mimochodem zase výborná epizoda... Doufám,že v tom bude seriál pokračovat jako v první sérii..:-)

plakát

Eminem - Rap God (2013) (hudební videoklip) 

Ta pusa mu teda jede...:-)

plakát

Rammstein: Sonne (2001) (hudební videoklip) 

Podle mě jedna z nejlepších skladeb od Rammsteinů!

plakát

Muž z Vysokého zámku - Série 1 (2015) (série) 

Zatím celkem zábavný seriál. Dobrý příběh, kostýmy, hudba, herecké obsazení...První sezona mě přesvědčila, abych zhlédl i tu druhou. Jsem zvědavý jak to bude pokračovat.. Konec desátého dílu byl celkem zajímavý.. Tuto sérii jsem si užil na 98%!

plakát

Hon (2012) 

Ze začátku byl film nudný..Na displeji svého počítače jsem viděl nějakého chlápka -Lukas se jmenoval, který je vychovatel ve školce. Ale pak do příběhu vstoupila malá holčička Laura. Když zabalila Lukasovi srdce vyrobené z ,,něčeho" pomyslel jsem si: ,, To je asi nějaký vtip, ne? Ha ha ha." Lukas dárek nepřijal. Říkal jsem si: ,,Smůla, holčičko!Ehm.." V pozdější části filmu jsem měl otevřené ústa dokořán. Říkal slova: ,, Jakože vážně? Dělá si srandu, že?" Proč jsem tohle říkal? Proč jsem měl otevřenou pusu? Všechno tohle se dozvíte při zhlédnutí filmu. Velice vám to doporučuji. Holt Dánové se zase předvedli!

plakát

Muž z Vysokého zámku - Konec světa (2015) (epizoda) 

V tomto díle přijde na návštěvu Heydrich. Vyšel nový film proti nacistům. Objeví se i Yakuza. Pár výstřelů z pistolí.... Zkrátka opět výborný díl, který mě hodně bavil!!!