Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (353)

plakát

Trockij (2017) (seriál) 

Hlavně je třeba říct: scény, kde se Lev řítí v nereálně velké lokomotivě s rudou hvězdou kodrcající se na přídi a vypadá jako Darth Vader, jsou skvělé. A spousta dalších věcí je skvělých. A spousta je průměrných. A spousta je problematických, nejistých a interpretuj-si-po-svém-ých. Můj největší problém bylo vyobrazení Lenina, Stalina a pominutí všech kroků, kteří Bolševici udělali, aby uzmuli moc jen pro sebe a ukradli si tak celou revoluci. To je největší přešlap proti věrné dramatické adaptaci této části historie (myslím, že hodně, hodně důležité historie). První díl bych hodnotil bez váhání za 5*, protože je to slušnej kofein přímo do žil.

plakát

Šťastné pondělí (2016) (pořad) 

Tu dobrý fór, tamhle dobrý nápad. Ale celkově se nedá na Jindřicha dívat 20 minut každý týden, protože nemá dostatečný tým a talent na to udělat něco u čeho bych se necítil trochu trapně.

plakát

1983 - Zapletení (2018) (epizoda) 

Sci-fi polské momenty to drží nad tvrdou vodou.

plakát

Rašín (2018) (TV film) 

INT.

plakát

Válka ve Vietnamu (2017) (seriál) 

Nový rámec dokonalosti pro historické dokumenty.

plakát

Střelný prach (2017) (seriál) 

V prvním díle byly některé věci skvělé. Celý začátek s napínavým prohledáváním hradu byl dobře napsán, nasnímán...lahoda. Postupně ovšem čerstvost zpracování upadá a do celé věci se krade trošku nuda.