Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (163)

plakát

Antikrist (2009) 

nadupaná atmosféra spolu s "tradičně" pomalu se rozvíjejícím a dramaticky končícím dějem a taky v kombinaci s čistě natural pojetím těch dvou rolí ---to je opravdický zážitek!! Myšlenky jsou tady v komentářích už obsáhle rozebírány, i když s některými souhlasit nelze, ale podstatu jistě vystihují. Asi nejdůležitějším a nejpodstatnějším slovem a vlastně i klíčem k pochopení je "NATURE"

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Tyto psychodelicke akcnaky pro mlady uz nejsou pro stary...

plakát

Avatar (2009) 

páááánečku, smekám, jsem ohromen, nechápu...tedy zatím:o) záměrně jsem si před shlédnutím v kině nečetl žádné články, recenze či diskuze na téma Avatar a jsem teď moc rád...nevěřil jsem dopředu Avataru, nijak jsem se netěšil a po dnešku jsem nadšen. Vyjma pravděpodobně další II. velké cameronské revoluce, první je T2, mě uchvátil v kině pocit, jaký jsem měl kombinovaně při tanci s vlky, u HP--ten měl však lepšího Klofana:o), Matrixu, a klipu M. Jacksona Earth song... Tak jak nenávidím americký happynismus, teď mi tam najednou chyběl (hlavně vlaječky a větší jásot) a to v záběru z velína, když první buldozer a parta kolem něj dobyli rodný strom... Tyhle všechny myšlenky ve snímku obsažené se jistě honí hlavou mnoha lidem této země, avšak jen génius je dovede podat takovým způsobem jako mistr Cameron a tomu říkám pravé umění!!!

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

...ze života, ale opravdu! Protože jsem na vlastní kůži prožil hodně podobných situací, s radostí a pokoutným úsměvem jsem hltal jednotlivé příběhy a vůbec se nenudil:o) Moc se mi líbil výkon Jennifer C. a taky J.Aniston, a to je co říci, protože dodnes jsem ji nepřišel na jméno...I když je film podán jako romantická komedie, některé scény a celková atmosféra jsou docela naprudko a nekompromisně syrové...

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

Místní libtardi a rádoby yntelechtuálové nepochopili...Kdo takový výlet  nezažije, nikdy nepochopí... Jinak scéna na hřbitově mi vzdáleně připomíná  tvorbu Chytilové  :)

plakát

Bod zlomu (2015) 

Neee, tohle nemelo s atmosferou originalu nic spolecne... Ani dokonale zabery ala youtube outdoor nic nezachrani v teto nelogicke patlanine

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Par mistnich exhibicionistu napise, ze to stoji za prd a fura dalsich blbu kopiruje komentare... to je pokazde stejne, kdyz prijde kvalitni vec.... Pani Brdacova jasne vysvetlila, ze nejde o dokument, ale roman, kde pro napeti a pochopeni je nutna i jista mira nepresnosti, a pokud to v sobe prijmete, dovedete autorum odpustit neexistujici Lily... Tvorba CT je na strmem vzestupu a diky za tato dila!!

plakát

Boj za svobodu (2016) 

Tehdy melo BLM smysl, dnes je to fraska holoty....

plakát

Bratři (2023) 

Ocekaval jsem, ze je vybarvi jako hrdiny, ale spravne se autorum povedlo je vylicit jako bezcitne vrahy… Stary Masin byl pravy hrdina, ktery svuj zivot obetoval za svobodu, tito vrazi obetovali cizi zivoty jen pro svuj prospech…

plakát

Company (2003) 

Tento snímek je oslavou pohybu těla, který znázorňuje pocity, myšlenky, postoje, je oslavou lidské jedinečnosti v možnosti pohybem těla vyjádřit cokoli. Děj není pro film až tak podstatný, spíše dokumentaristicky popisuje vztahy a dění okolo členů baletního souboru. Pro mne parádní podívaná do zákulisí a to mne vždy moc baví..