Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (6)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

TY, NEJSI JINÝ FOREESTE - VÁŠ SYN. JE JINÝ PANÍ GUMPOVÁ. Naprosto strhující film, kde vážně nemám co vytknout, chvílema komedie, chvílema psychodrama a hned na to akční film, který se přelije do romantiky, jak z růžové knihovny. Viděl jsem ho asi patnáctkrát a pokaždé se mi to líbí a dokoukám to. Tady všechno klaplo dokonale. Režie, obsazení, scénář, ale hlavně ta knižní předloha, bez které by to dílo pana Zemeckise nevzniklo. Hanks, tady ukázal, že je to pan herec a že vážně umí. Klobouk dolů. GUMPE, VY JSTE SNAD GENIUS, TOHLE JE NOVEJ REKORD, JAKTO, ŽE JSTE TO SLOŽIL TAK RYCHLE ?! BYL TO ROZKAZ, SERŽANTE ! TO JE SNAD NEJLEPŠÍ ODPOVĚĎ, KTEROU MI KDO ŘEKL, MÁM CHUŤ, VÁS DOPORUČIT NA DŮSTOJNICKOU ŠKOLU, ROZEBRAT ZBRAŇ A ZNOVU. ANO SERŽANTE. Geniální prosťáček.

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Moje srdcovka. Hned po Gumpovi. A taky od stejnèho režisera. Všechny tři díly jsou fantastický. Nemaj chybu Vinikající scènář a skvěle propracovaný. Takovè scifi se už moc netočí. Obsazení J. Foxem byla trefa do černýho. Ostatně všichni herci, tam zahráli dobře. Jen mě mrzí, že M.J. Fox svůj stín Martyho nepřekročil. Ale, asi je to i způsobeno jeho nemocí. Ne herectvím, protože herec, je dobrej ! Je málo filmů, kde se nedá nic vytknout a i když je třetí díl trochu slabší, Tak všechny jsou špička a všem pět hvězd.

Predátor

Predátor (1987)

Filmova klasika. No proste lahudka. Ten film miluju i dvojku a trojku. Jsem zvedav na ctyrku. Ale ARNIE tomu nasadil latku hodne vysoko. .samozrejme je t diky scenari Ale arnie je arnie a Predator je pro me osobne nejlepsi EMZAK.

Rocky

Rocky (1976)

Prostě Rocky, co dodat. To je STALLONEHO dítě, který se jednoznačně povedlo a i po letech se na tento film i jiné díly z této série, moc rád podívám. Miluju to od dětství, je na tom roztomilý, jak se SLAYOVO herectví, tak něják toporně zlepšuje a začíná napříč všemi díly pronikat. Z autsidera se stala hvězda první velikosti. Miluju na tom i ten debilní českej dabing, který má svoje kouzlo. Ještě teď slyším TYTLBACHA, jak komentuje ROCKYHO zápas s APPOLEM. Jsem strašně rád, že si Stallone vybojoval hlavní roli, protože s Burtem Raynoldsem v hlavní roli by se z tohoto filmu stala dávno zapomenutá srágora , která by si o dalších dílech mohl jen zdát.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Veledílo pana Tarantina. kdy se v neuvěřitelných příbězích, zpřeházených dějově, dějí až neuvěřitelné příhody, pro mě osobně, až nadpřirozená postava je JOULES WINFIELD - S.L. JACKSON. Čí je to motorka? To je chopper lasko. A čí je to chopper ? ZEDDA lásko ! A kdo je ZEDD ? ZEDD JE MRTVEJ LÁSKO.