Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (218)

plakát

Wanted (2008) 

,,Why are you here?!!!" V pána světa se rodící James McAvoy, neuvěřitelně sexy Angelina Jolie a vykladatel osudu Mogran Freeman v akčním filmu, kde se kulky nevystřelují proto, aby někoho zabili, ale aby srazili tu která letí proti.

plakát

Probuzení (2007) 

Když jsem na začátku viděl Jessicu Albu, byla to pro mě předzvěst nudného nesložitého filmu, ale nakonec se z toho vyklubala strhující podívaná, která mě osobně přibila k sedačce a nedovolila mi nic více, než sledovat s očima dokořán toto brilantní drama. Občas jsem si sám zakřičel společně s hlavním hrdinou, např. když měl halucinace a utíkal z operačního stolu. Občas se mi kroutil žaludek při představě, že na onom operačním stole ležím já a slyším, jak se doktoři rozhodují, zda mě zabijí kvůli mým penězům.... velmi zajímavý nápad a skvělá mozaika. Jedním slovem - nice. :-)

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Jedna z nejlepších novinek poslední doby. Film, který Vás rozesměje, ale zároven film, který dokáže mnoho lidí rozbrečet. Při škrtání dvou posledních věcí na bucket listu mě opravdu trochu pálely oči. :)) Vřele doporučuji....

plakát

Zahulíme, uvidíme (2004) 

Po minulém (druhém) shlednutí musím uznat, že lepší oddechovku zřejmě neznám. :-))))

plakát

Barva peněz (1986) 

Pro mě jakožto hráče billiardu není jiná volba než plný počet. :-)

plakát

Horší než smrt (2007) 

Už jsem si pomalu začínal říkat, že komedie zřejmě nejsou můj obor. Ale tento kousek mě přesvědčil o opaku, jen prostě potřebuji přesně tento inteligentní, suchý a naprosto skvělý humor zasazen do ještě lepších scén. :-)

plakát

Crash (2004) 

Drama sestaveno na příběhu několika lidí, jenž mají jinou barvu pleti či se jinak odlišují .... pokud Vás tato tématika zajímá, nemůže Vás tento film minout bez účinku...

plakát

Chicago (2002) 

,,All that jazz.''