Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (218)

plakát

Až na krev (2007) 

,,Jsem falešný prorok a bůh je výmysl!" Zezačátku...beze slova, dlouhé scény, poměrně nezáživné z mého pohledu diváka (proto jen 4*) ... Jindy perfektní sonda do zakoutí lidské duše, ega, ,,vyčůranosti", mazanosti a dalších charakterových vlasností....brilantní konec. :-)

plakát

Earth (2007) (TV film) 

První dokument o přírodě, který mě opravdu dostal. Věc, která by dle mého názoru měla být pouštěna dětem ve školách...

plakát

Hitman (2007) 

Kromě pár solidních akčních scén a nahé Olze nic nadprůměrného. Film v divákovi nezanechá vesměs vůbec nic...

plakát

Horší než smrt (2007) 

Už jsem si pomalu začínal říkat, že komedie zřejmě nejsou můj obor. Ale tento kousek mě přesvědčil o opaku, jen prostě potřebuji přesně tento inteligentní, suchý a naprosto skvělý humor zasazen do ještě lepších scén. :-)

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Typická romantická (americká) komedie. Přesto skvělá! Ironický Hugh Grant, infekce se bojící Drew Barrymore...a zpěvačka Cora, která dokonce prožila dvouměsiční vztah! Sice jsem u toho nebrečel jako můj kamarád, který mi tento film doporučil...ale fakt dobrý. Romantické komedie jednoduše nemusím, ale tohle byla jedna z nejlepších, jaké jsem viděl. :-)

plakát

Já, legenda (2007) 

Jednu hvězdičku za posledních asi osm minut děje. Druhou za červeného Mustanga na začátku. :-) Zbytek opravdu nestál za moc.

plakát

Juno (2007) 

Když jsem si přečetl obsah tohoto filmu zde na csfd, naprosto jsem odmítl myšlenku, že bych se na něco tak blbého mohl vůbec kdy podívat. Jediné, co mě zaráželo bylo vysoké hodnocení tohoto filmu, a tak uběhly dny a týdny a já už prostě a jednoduše neměl pořádně co sledovat a v tu chvíli jsem si řekl, že to teda s tou pannou Juno, která otěhotní při svém poprvé, zkusím. A nelituju ani jediné minuty, ba naopak!

plakát

Království (2007) 

Ono vůbec myšlenka, že se pár agentů FBI sebere s tím, že jede do Saudské Arabie na vlastní pěst je dosti utopická, ale budiž. Při všeobecném pohledu na tento film se začne okamžitě rýsovat typická americká konstrukce příběhu, kterou už každý z nás viděl stokrát... Ale já pořád čekal na tu "poslední větu, která dokáže udělat celý film" ... a ačkoliv měla něco do sebe, tak jsem si z ní na zadek fakt nesednul. Ovšem kromě "agentů jdoucích za spravedlnosti na vlastní pěst" je v tomto filmu ještě jedna přímo do očí bijící věc, nad kterou jsem místy nevěděl, zda se mám smát či brečet. Naprostá debilita teroristů...Občas mi připadalo, že tam snad jen stojí na střeše, mají v ruce samopal a čekají, až je jeden z amíku odstřelí naslepo svojí devítkou. Dá se říct, že film, ve kterém pět američanů dokáže zabít sto nepřátel je běžná věc...jenomže naproti bojům v Království jsou i boje Ch. Norrise ve Walker Texas Ranger postaveny na realitě...

plakát

Kvaska (2007) 

Herecké výkony režiséra, Landy a Korna se mi líbily. Zbytek? Nestál skoro za nic...