Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Válečný

Obsahy (4)

Zklidni hormon, vojáku!

Zklidni hormon, vojáku! (1977)

Čtyři mladí muži – Raoul (Stéphane Hillel), Luc (Philippe Ricci), Francis (Rémi Laurent) a Joel (Michel Melki) – vykonávají vojenskou službu ve francouzských jednotkách umístěných v Německu. Jednotce velí plukovník Lessard (Darry Cowl) se zástupcem kapitánem Marcusem (Pierre Tornade). Ve dne „válčí“ vojáci s předpisy a svými nadřízenými a jejich jediným povyražením jsou večerní vycházky, při kterých poznávají město, ale hlavně místní dívky. Podobných příležitostí je málo, a tak musí vojíni vymýšlet stále nové nápady, jak se dostat z kasáren.

American Gospel

American Gospel (2018)

Znamení křesťanství a Krista + americký sen? Americké evangelium zkoumá, jak evangelium prosperity (hnutí víry) narušilo evangelijní poselství a jak se tato teologie exportuje do zahraničí. Tento celovečerní film je první ze série.

Warfighter

Warfighter (2018)

Rusty Wittenburg (Jerry G. Angelo) je členem jednotky Navy SEAL, který se snaží vyvážit svůj rodinný život a svou práci. Denně bojuje, aby udržel hranici mezi realitou a nočními můrami, které pro něj PTSD vyvolává. Věnuje se svému týmu a jeho poslání, je ochoten se obětovat za své kolegy a rodinu.

Tělo jako podvod

Tělo jako podvod (2015)

Alice (Kristanna Loken) je ghostwriter známého bestselleru. Je v půlce psaní své nové knihy, ale nemůže psát. Před rokem měla hroznou nehodu na Maltě, kde byla po dobu dvou týdnů v kómatu v rodinné vile se svým manželem Maxem (Antonio Cupo). Když se probudila, ztratila část své paměti, nicméně se jí vracejí vzpomínky na nehodu a pobyt na Maltě. Od té doby trpí depresí a má opakované a tajuplné noční můry. Max, který je jejím agentem, ji přiměje, aby se vrátila zpět na Maltu. Doufá, že se jí něco odblokuje, aby mohla znovu začít pracovat a splnit poslední termín dodání, který jí vydavatel vydal. V krásné maltské vile obklopené citroníky je vítá ohromující dívka Sara (Sarai Givaty), kterou Max najal na pomocné práce kolem domu. Sára okamžitě vytváří přátelství a důvěru s Alicí. Dvě různé ženy, jedna smyslná a ...

Reklama