foto

Antonio Cupo

  • nar. 10.1.1978 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Have and to Hold (TV film)
2018 Devious Nanny (TV film)
Dávné křivdy (TV film)
Garage Sale Mystery: Pandora's Box (TV film)
2017 It Happened in L.A.
Útěk z dětství (TV film)
2015 Body of Deceit
I Do, I Do, I Do (TV film)
The Music in Me (TV film)
2014 A Christmas Tail (TV film)
Anita B.
Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
Good Mistress, The (TV film)
Jak překazit svatbu (TV film)
Jako ve snu (TV film)
Vow of Violence (TV film)
2013 Hats Off to Christmas! (TV film)
2012 American Mary
Bitva u Vídně 1683
Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
Vite in ostaggio (TV film)
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2010 Prigioniero di un segreto
Ritmo della vita, Il (TV film)
2009 Fridrich Barbarossa
Odhalená pravda (TV film)
Vraždy podle učebnice (TV film)
Úsměv
2008 Carnera: The Walking Mountain
Umírající zvíře
Za mřížemi (TV film)
2007 Deník lásky (TV film)
2005 Hollywoodský hmyz (TV film)
2003 Italské prázdniny
2002 Svatý hříšník (TV film)

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
The Shadow of Project Athena (S01E09)
The Lunchbox of Destiny (S01E08)
Escape from Casablanca (S01E07)
další epizody (9)
2017 Ice (TV seriál)
The Cut (S01E09)
Side Trip (S01E08)
Clarity (S01E07)
další epizody (4)
2016 Ice (TV seriál)
Two Handkerchiefs (S01E04)
2015 UnREAL (TV seriál)
Relapse (S01E02)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Romeo Foxtrot (S02E10)
další epizody (12)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Milenci ve vražedných časech (S06E11)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Of Grave Importance (S07E19)
2011 Záhadný ostrov (TV seriál)
2007 Sabbatical (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Black Sash (TV seriál)
Elisa z Rivombrosy (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Charlie a Líza (E06)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)