Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Životopisný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Seriál doporučím, od 1. do 7. řady za 100%, každá další pak -5% dolů...Tenhle seriál pro českého diváka jednou, a už to bude brzy, zabije český dabing. Snaží se o to od začátku. A jak v dalších řadách herci i realizační tým stárnou a scénaristům ubývá originálních a vtipných vědeckých zápletek, je to čím dál tím víc vztahové a užvaněné. Věřim, že někde na Primě Cool mají nějakou mašinku (vlastně dvě mašinky, druhá je na Top Gear) a ta přehrává BBT pořád dokola a dokola, dokud planeta neshoří po nárazu mega asteroidu (který mohl objevit Rajesh). *** A to jsem velký fanda BBT a rád se k ní vracím. K prvním řadám, až cca k 6. a 7.seasons.. A jelikož jsem si obstaral epizody v původním znění, netýrá moje uši upištěná Penny a můžu se potěšit pěveckými a imitátorskými dovednostmi Simona Helberga. A mnoha dalšími schopnostmi všech postav, včetně zpívajícího Sheldona..Jojo, diváci primy to vědět nemůžou, ale Jim Parsons je opravdu velmi talentovaný muzikant a pěvec.

Gomora

Gomora (2014)

První dvě řady nevídaně rozvířily mafiánský bahno odvrácené strany turistické Neapole. Druhé dvě řady ságu rodiny Savastanových posunuly ke Hře o Trůny. Mafiánská vybíjená, intriky, zrady a léčky. Chyběli jen draci. Třetí a čtvrtá řada už byla taková víc italsko-melodramatická, hodně upovídaná s nespočtem záběrů na zakaboněné obličeje...hlavně Genara Savastana.. Syrovost a tah na branku prvních sérii se vytratila. Nezmizela ale úplně a dalo se to...Jen to bylo už takové moc natahované. Hodnocení S01 + S02 za 100% a S03 + S04 70%. P.S. Nutno vidět v italštině!! *** (UPDATE březen 2022) Dokoukána S05 a nutno říci, díky bohu. Některé příběhy se naštěstí uzavřou, a to definitivně. Pátá řada rezignuje na neapol a soustředí se jen na Cira a Gennara. Každý díl, jak podle šablonky, přinese tu  jednomu, tu druhému v jejich vzájemném duelu mírnou převahu, až to nakonec v desátém díle skončí. A já věřím, že už snad proboha napořád. I když...hlavním hrdinou páté série je regulerně zastřelenej na konci série S04...takže se už nedá spolehnout ani na mafii. Hodnocení S05 je sotva 50%. Poslední řadu vážně nemusíte vidět.

MOST!

MOST! (2019)

Tady je to samý odborník, jeden vedle druhého, rozborům se tedy vyhnu. Já se opravdu dobře pobavil a míň než plnej počet nemůžu dát.