Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Maják na jihu

Maják na jihu (1998)

Dvě dívky, osmnáctiletá Carmela zvaná Meme (Ingrid Rubio) a její o devět let mladší sestra Aneta (Jimena Barón / Florencia Bertotti) se musejí vyrovnat se smrtí rodičů při autonehodě. Na světě zůstávají samy, protloukají se po známých a příbuzných, přičemž Meme se musí o mladší sestru postarat jako matka. Její nezkrotný temperament jí však nedovoluje se usadit, právě naopak. To ovšem dívkám situaci vůbec neusnadňuje, naopak...

U2 3D

U2 3D (2007) (koncert)

Záznam koncertu irské skupiny U2, pořízený trojrozměrnou technologií. Kompilace koncertů, které U2 odehráli v zimě 2006 v Jižní Americe během svého světového turné Vertigo k albu How To Dismantle An Atomic Bomb. Díky 3D technologii se skutečně ocitáte na pódiu mezi Bonem, The Edgem, Adamem a Larrym. Setlist obsahuje zhruba patnáct písní, nechybějí hity jako One, Where The Strrets Have No Name, With Or Without You či populární novinky Beautiful Day nebo Vertigo.

Hairspray

Hairspray (2007)

Píše se rok 1962, Baltimore, USA. Obtloustlá středoškolačka Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) navzdory svým nepřehlédnutelným tělesným rozměrům miluje tanec a sní o tom, že se stane hvězdou televizní taneční show Cornyho Collinse (James Marsden). Na cestě za splněním svého snu ji sice podporuje otec Wilbur (Christopher Walken), ale Tracy musí překonat řadu překážek, které nesouvisejí jen s jejími tělesnými proporcemi: počáteční odpor své podobně tělnaté matky Edny (John Travolta) nebo nenávist televizní producentky Velmy (Michelle Pfeiffer) a její protěžované dcery. Tracy pak dokonce začne bojovat i s rasovou segregací, která ve společnosti vládne.

Reklama