Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Fantasy
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Trash Town (2019) (studentský film) 

Původně jsem měl v plánu dát 4 hvězdy. Ale jo, já jim tu plnou palbu prostě dám! Ač amatérské, mnohokrát lepší než vztahové, výplachově sterilní televizní filmy produkované naší veřejnoprávní televizí. Z filmu čiší lehkost a ačkoliv některé herecké výkony nejsou rozhodně profesionální, nepřijdou mi tak hrozné. U příběhu se člověk nenudí, dobře odsýpá, choreografie soubojů je na velmi vysoké úrovni jakožto i celková výprava. Možná jen tam byly narážky, které jsem úplně nepochopil, vše ale vynahrazuje komediálně a přesto vážný parodický ráz celého snímku. Za mne zatím nejlepší nezávislý film s takovým miniaturním rozpočtem, jaký jsem dosud viděl, a tvůrcům přeji další úspěšné projekty.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Tahle olympiáda byla první, kterou jsem v životě viděl,takže pro mě srdcovka, i když víc než Eddieho pamatuju jamajskej bob, ale hltal jsem létajícího Mattiho, který mě přivedl postupně k Weisflogovi,Sakalovi,Goldbergerovi a vydrželo mi fa fandění skokům tak až do dnes. A stejně jako Rivalové dokonale zfilmovaný skutečný příběh, z jehož konce si sednete skoro na prdel jako Eddie.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Slavní herci netočej žádný oskarový dramata, ale dělaj ze sebe obyčejný kretény, to je moje. ,, Kouřím péra za zlaťáky 😀

plakát

Táta je doma (2015) 

Mark se ani neusměje a vyrobí komedii. Paráda.