Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 006)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skečová, neskutečně úchylná, komedie, zabývající se výhradně sexuálním tabu. Snad ani jedna ze scének mi nepřišla vyloženě trapná a to obecně podobně laděné záležitosti příliš nemusím. Samozřejmě že to bylo i díky hereckému obsazení, které se tady sešlo fakt nevídané. Každopádně musím prohlásit, že z mého pohledu se jedná, vedle Millerových, o jednu z nejlepších komedií letošního roku. 80% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Mám soucit s přístroji, které jsou plné dětí. Stejně tak fandím žralokovi, pro kterého je voňavější ženská bez Tampaxu. Dokonce mě bavila i ta ztřeštěná hra na vadí nevadí s Halle Barry, ale co si myslet o Hugh Jackmanovi jako chlápkovi s koulema jinde než mají být nebo Naomi Watts v roli přehnaně starostlivé mamky? Já sám nevím. Můžu si leda odpovědět, že to bylo zvrhlé, občas nechutné, místy víc než trapné .. ale proč občas neztlumit IQ na co nejnižší obrátky, vždyť ti herci (a herečky) zde účinkující to nejspíš udělali taky : ) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Reálně za 2*, ale byl jsem v nějakém dobrém rozpoložení na to, aby mě slaboduchý a často fekálně-sexuální humor rozesmál. Pokud bych to měl nějak popsat, tak si představte několik dílů Family Guy, z kterých sestříháte hodinu a půl dlouhý film a kreslené postavičky nahradíte hollywoodskými hvězdami. Zní to lákavě? Zní to lákavěji než vypadá samotný výsledek, ale když vám ten humor alespoň trochu sedne a jdete na to s tím, že se chcete zasmát fekálnímu humoru a ne vidět všechny vaše oblíbené herce v jednom filmu, tak nebudete zklamaní... alespoň ne tolik ;-) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Richard Gere (šéf) si film vôbec nepozrel a podľa jeho slov ani neplánuje, pretože ho nepovažuje za vydarený a pozretie by bolo podľa neho stratou času. Úlohu prijal len kvôli režisérovi Stevenu Brillovi, ktorý je krstným otcom jeho nevlastnej dcéry. (dyfur)
  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)

Reklama

Reklama