Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (218)

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Geniální představení, geniální Dušek s čistou myslí a duší..

plakát

Krev mojí krve (2011) 

Rozvláčněné, dlouhé, chvílemi i nudné..

plakát

Výletníci (2011) (pořad) odpad!

Po prvním dílu se mi udělalo divně, ale abych nebyl zaujatec, dal se tomu druhou šanci.. NEEE !! Už nikdy toto nechci na obrazovkách ČT vidět !! Je to trapárna, jak tito dva pánové přehrávají trapné scénky upoutané směrem:na ženský, chlast, žrádlo a nějakej ten adrenalínek s vtípkem viz. "eeeee !!..mám klaustrofobii v jeskyni!! ..tak mysli na stalagnity, stalaktity a stalagnáty a ono to přejde..", a o památkách pomalu ani zmínka. Borci běžte radši hrát kuličky z nejmenšíma a nám normálním liden neperte do hlavy takový UBOHOSTI !!

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Myšlenku a zpracování celého filmu bych viděl jako 20min. BONUS k samotnému filmu Planeta opic. Herci vůbec nic nezahráli - úroveň NULA. Za ty prachy bych tam šel taky :) Opice byly skvělé, ale ovšem toď vše..

plakát

Černá labuť (2010) 

Natalie Portman dávám 5 hvězdiček, ovšem celkově 79%

plakát

Kaleidoskop (2010) (pořad) 

Opravuji po delší době hodnocení a mám takový pocit, že v některých epizodách dosti konkuruje objektivu. Konkrétně 13.6.2010 byl rozhodně úspěšnější pro mě tento pořad..

plakát

Na cestě - Na cestě po Benátkách (2010) (epizoda) 

Doporučuji vidět na vlastní oči.Letošní rok to vychází na začátek března a nebo se vyhnout lidovému veselí a zajet si tam kdykoliv jindy, prostě jen tak..