Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty pitcho fuj!Celkem...podotýkám celkem snesitelná předchozí verze,kde se dalo něco občas poslouchat(to víte,nedělní večery bývaly nudné :-) nahradila grupa zrůdiček,co se pokoušejí zpívat,nejen že se z toho stala přehlídka imbecilních retardíčků nehodících se ani do Bravo Girl,on je tam i vyfešákováný blbeček,který znásilňuje odkaz Boba Marleyho pro svůj kariérní postup a bandička školaček,která ani neví,kde je Jamajka,mu to žere i s naviákem.Co se týče Mareše ten už jasně dal najevo,že jeho lepší časy jsou pryč,o moreně co stojí vedle něho ani nic nevim.Porota se skládá ze zakomplexované textařky,zpěváka,jehož největším úspěchem je stejně Fontána pre Zuzanu dvie :-D,zpěvačka která by nebyla drsňačka ani kdyby si strčila rozpálenej pohrabáč do prdele a Rytmus,člověk který u mě klesnul o deset tříd níž,stala se zněj figurka,která dělá přesně to,co ve svých hitech odsuzoval,zaprodal ses ty shite.Ech sem se ale rozepsal :-) 0%. ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Tak jsem v hospodě viděl už skoro celý dva díly. Hvězdičkovat nebudu, ale něco k tomu jistě napsat můžu... Osvaldová v klidu, Habera celkem zajímavej, pak dvě prsa s obličejem stvořeným k praktice zvané facial cumshot - nějaká ?slečna/paní? Zeťová (kdo je to? - nějaká pornostar? - jestli ne, tak by měla... ) a jakýsi Rytmus (dle image tutově krutopřísnej hip-hop guru, co těm mladším (11, 12, 13 let? ) ukazuje správnou cestu... Mno a pak už klasická přehlídka 15-ti minut slávy. Viděl jsme nějaký dívčí semifinále, či co... a vypadalo to trochu jako nějaká Miss High Heels... Jsem potěšen, podpatky začínají být opravdu mega in!! ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

A máme tu další pokus o nalezení Česko-slovenské Superstar. V porotě zasedá Pavol Habera, hopper Rytmus, Gábina Osvaldová a Helena Zeťová. Jsou to lidé, kteří si prošli showbyznisem, takže by těm mladým naivním ambiciózním dětem měli říct, ať jdou domů a raději se věnují jinému řemeslu než komerčnímu zpěvu. Bohužel jim to nikdo neřekne a v naději o zmrtvýchvstání jejich zašlé slávy se snaží najít nové hlasy pro česká rádia. Jako by si nikdo neuvědomoval, že z této soutěže vyšla jediná hvězdně Aneta Langerová a zbytek "superstárů" upadl v zapomnění. Kde je dnes Drda, Spilka a ostatní z novějších sérií této soutěže? Proč nikdo z nich nevyhrává Slavíka natož Anděli? Copak ono něco znamená být českým zpěvákem, který stejně nikdy neprorazí za hranice? Působí to na mě jako obyčejná reality show typu Big Brother, kde si každý užije svých 20 minut slávy (ať už finalisté, nebo oblíbenější Hvězdná pěchota), párkrát se o nich napíše v Blesku a Aha! a zem se po nich slehne. ()

triatlet

všechny recenze uživatele

Nova umně manipuluje se zpěváky, s diváky, s porotci... Porotci kritizují pozérství některých vystupujících a Nova sama pózuje s "divokou kartou", která přivádí -náctileté fanynky k šílenství a kolapsům... Hlavně, aby bylo vyhlašování co nejdramatičtější. Scénář s divokou kartou (i s vyřazováním) působí připraveně. O zpěv ani tak nejde, takže ať si vyhraje třeba Šeps. Scénáristicky nevyvážené: vystoupení předchozích hvězdiček ze Superstar v roli hostů může být pro soutěžící motivující, zato sebeparodie Ivety Bartošové je varující. Celkově: průměrná soutěž, která postrádá kouzlo první řady (2004). ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Uroveň tohtoročnej Superstar hodnotím podpriemerne.Co sa týka súťažiacich - nádejných potencionálnych spevákov musím skonštatovať s ťažkým srdcom,ale predsa len _ ako prišli tak aj odišli.O chvíľu ako show skončí zapadnú prachom a nikto si na nich ani len nespomenie.Odpuste mi ten názor ale ,,celebrity rýchlokvasky"..Takou ,,celebritou" bol aj minuloročný víťaz,ale ako lovím tak lovím v pamäti na jeho meno si nespomeniem.Mám taký neblahý pocit,že historia sa bude opakovať zas a znova..Co sa týka porotcov J.Soukup už ako tradične celý v čiernom (to je nuda sa na neho pozerať) ale tak, hold je to pán umelec, Evička Farna no koment s mojej strany a predstavte si pod tým čo len chcete,ale nič pozitívne to nebude :) Habera a jeho vtipné hodnotenie - aspoň sa je načom zasmiať,ked už nie na moderátorskej dvojici Juraško & Kepková,s ktorých kričí - strnulosť,neprirodzenosť.No ale snažia sa toto im nemôžeme uprieť. Po Adele,Pycovi a Leošovi je latka postavená hodne vysoko - kto umí ten umí a ... Budúci ročník už prosím Vás NIEEE ak vôbec taký bude.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama