Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

jura-roy 

všechny recenze uživatele

Výletníci jsou originálním ztvárněním cestovatelských magazínů z našich krajů. Je pravda, že ona originalita se nemusí mnohým zamlouvat a podle hodnocení zde se moc nezamlouvá, ale má něco do sebe. Pořad, který Vám přesně popíše jednotlivá místa i s nepřebernou škálou zajímavostí už existuje - Toulavá kamera, tak proč ho točit znovu. Po stopách výletníků se dá jít i bez tuny zajímavostí, a to že mají připravené scénky... No a co. Scénky jsou přeci připravené předem vždy. Kluci z jedničky si z toho evidentně dělají srandu a užívají si to a já s nimi ačkoli je pravdou, že některé vtípky jsou mírně přehnané, ale to jim až tak nezazlívám. Musím také uznat, že tuto dvojku mám dost rád a jsou to pro mě profesionálové, takže mi moderátoská dvojice vůbec nevadí ba naopak. Nápad počítání peněž za výlet je jednoduše super. Někteří tvrdí, že utratí strašně moc, ale nezváží co za to koupí. Převážně nocují v lepších hotelech a navíc vždy s polopenzí a ještě k tomu mají něco navíc zdarma, takže cena okolo tisíce korun za noc je normální. Kde dnes najdete přenocování nějak extra levné - jó v penzionu bez ničeho za tři až pět stovek. Přiznám, že pro mě je takové cestování po hotelech nepředstavitelné, přec je to velký výdaj, ale když už jedete jednou na výlet a chcete být v hotelu, tak nenabízí přemrštěné ceny. Pro ostatní cesty stan, spacák a je to za levno. Takže suma sumárum berte pořad jako srandu dvou kluků co cestují po čechách a moravě, zajdou si kam se jim zachce a do toho si dají sport a adrenalin, pak si to užijete. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dokumenty mapující naši vlast miluji a rád se na ně dívám, ale toto? To jak se tento pořad uvádí je naprostá katastrofa a vyloženě mne to odrazuje od dalšího sledování... naštěstí existuje dost kvalitních pořadů o naší zemi... Nebýt to moderování tak otřesné tak dám hodně hvězd, ale takto ne = pouze 1z5 ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Dva výjebníci jedou vlastenecky za nejmenovanou dojčechauto? Hajl lidowágen jetý v praxi?? Platí snad firma podobné sračky ve své rodné ýbrales??? . . . No každopádo zde jde zase jednou veřejnoprávě o ryzí hnus, formou i obsahem, snad nejodpornější materii vytvořenou >četečkou< za poslední rok(?)... A proč se vlastně tyhle mrdsketingové sračky odehrávají v >televizi veřejné služby< ? To je nějaký nový homoformát, než pan generální půjde definitivně i se svou suitou od válu? - - - P.S. A ty prachy z nejmenované autodebilky tekly tedy do téhle žumpy jako celku, nebo si firma zalepila jen ty homoblbečky v autě a zbytek šel zase pěšky z koncesionářských poplatků? . . . No kažosrádo "papa" buzničkám - a jednou to zúčtujete klucí, to bude vejlet, ze kterýho si naděláte do sedaček a fak nezbude po vás žádná škoda... °-[.. . . . Víc blít bez komentáře... - - - - - (S nutkáním na zvracení viděno párkrát na >předranní jebničce< , hodnocení 73., kokotmentář zde s naprostým zhnusením jako nešťastně sedmý - 21.7.2011) ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Tady jde o krásy země české až v druhé, ne-li třetí řadě. Ty vlastně tvoří jen nedůležitou kulisu pro to, aby nám dva panáci mohli dělat za státní peníze šašky před kamerou. Bohužel, kluci, smiřte se s tím, že tak, jako kámen ve vodě nikdy nebude plavat, tak váš výkon před kamerou nikdy nebude ani vtipný, ani vkusný. Na ČT měl asi někdo pocit, že ti dva se asi ještě jako moderátoři dost neztrapnili v jiných "show", tak jim dal nový vlastní "cestopisný" pořad, založený na hereckých etudách, jež se svým provedením a inteligencí hodí leda tak pro cvičené opice. Nemůžu se vyhnout srovnání s pořadem Na cestě s komentářem Bartošky a Donutila, který je oproti tomuto veledílu naprostá klasa. A ještě jedna věc: kdybyste náhodou v ČT měli třeba pocit, že dva muži moderátoři není úplně to pravý ořechový a že tomu chybí ženský prvek, měl bych pro vás skvělý tip na moderátorku, která by pánskou dvojici dokonale doplnila: Laďku Něrgešovou. ;-) ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co chtěli autoři původně stvořit, ale výsledkem jejich snahy je paskvil, který o zajímavostech naší vlasti vypovídá naprosté hovno, zato jako prezentace křečovitého "humoru" vytvářeného za každou cenu dvojicí veřejnoprávních šašků je přímo náramný. Kam se hrabe Nova, tohle mohlo vzniknou opravdu jen pod křídly páně Janečka. Ale jednu výhodu to má - když se Svěcený pitvoří, alespoň nekomentuje sport... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama