Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (50)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Ten Tarantino je borec ! :) Django Unchained se právě zapsal na moji první příčku. Úžasný příběh, drsné scény, u kterých se smějete (vše je brané s jistou mírou nadsázky). Když začne hrát hudba, tak vás zamrazí (a hudba hraje skoro pořád :)) ) všem hercům role sedí na míru. Christophera Waltze jsem si v roli "dobráka", po tom jakou předvedl dokonalost v Ingourious bastards, představit nedokázal, ale role mu sedla jak prdel na hrnec !! Prostě 5 STARS.

plakát

Výměna (2008) 

Při filmu prožijete extrémní emoce, takhle sem se cítil naposled snad u filmu Zelená míle

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Jediný důvod proč tento film nemá 100% je ten, že někteří mají prostě radši Foresta Gumpa. Řešení: dejte 5* oboum sakra ??

plakát

Samec (2009) 

Od tohodle filmu jsem dostal přesně co jsem od něj čekal. Příběh velmi jednoduchý, kořeněný dávkou poloh. Kutcher v takovém typu filmu exceluje. Pro mě 80%.

plakát

Počátek (2010) 

Nápad jistě dobrý, škoda ale, že díky dost komplikovanému ději se ve filmu objeví pár nejasností. Film vás nespustí ani na vteřinu z dohledu, protože kdyby se to stalo, tak ztratíte nit a už se nechytíte. Přes 2 hodiny trvající zábava je zaručená, ovšem rozhodně si nezaslouží být na 6 místě žebříčku čsfd. 80 %

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Myslím, že tolik chyb ve scénáři co bylo tady sem dlouho neviděl. Na jisté scény jsem se díval i vícekrát, než mi došlo, že chyba nebyla ve mně, ale v tom kdo to napsal. Jak všichni tady píšou, tak film stojí za shlédnutí hlavně kvuli závěru před kterým strávíte hodinu prohlídkou krásné přírody. Právě v této hodině, jak na konci zjistíte, bylo tolik lhaní divákovi přímo do očí, až to hezké není. Ikdyž mám tento typ filmu rád a dal bych mu jinak 4 hvězdy, tak díky chybám přichází u mě o 2.

plakát

Gran Torino (2008) 

Nejdriv ho nesnasite a potom se dostanete do faze kdy dnesni mladez taky prestanete chapat a zacnete s nim sympatizovat.

plakát

Notting Hill (1999) 

Právě jsem film, snad po 20té, dokoukal a ještě stále poslouchám závěrečné titulky, tak je hodnocení celkem čerstvé. Tento film považuju za jeden z nejlepších romantických snímků co jsem kdy viděl a při písničce You say it best when you say nothing att all mě mrazí v zádech. Pokud je možné aby se Filmová hvězda na první pohled zamilovala do knihkupce, tak Hugh Grand podle mě zahrál přesně typ knihkupce, kterému by se to stát mohlo. 5 hvězdiček nedávám za nějaké obrovské herecké výkony, ale právě za to úžasné mrazení v zádech. To každý film nedokáže. Už se těším na další promítání :-)