Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Pugo odpad!

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem. Môj prvý stret s filmom od producentov superfilmovej spoločnosti Asylum. Ako som ja len ľutoval po 5 minútach že som to zapol. Takýto prúser často nevidíte. Tu ani hodnotenie odpad! nevystihuje moje 90-minútové trápenie. Deborah Gibson je síce kosť, jej šikmooký kolega/frajer (ľúbostná dejová linka je obrovské WTF) je rovnako, ako celé osadenstvo, zlý. Kto ich ale všetkých tromfol? Odpadlík Lorenzo, ktorý je už fakt odpadlík (ak ním vkuse nebol...). Jediné plus: momentálne už legendárna scéna útoku na lietadlo a vrámci nej asi najlepší herecký výkon. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tohle je koukatelný opravdu jen po několika pivech a s flaškou rumu na stole. Největší zábavu je totiž počítat výskyt různých lokací, nebo prostě jen počítat kolikrát se tam ukáže záběr na levé oko chobotnice, nebo zrcadlově na pravé. Opakování záběrů určitě zabaví. To jsou hlavní taháky toho filmu. Tohle prostě je tak špatný, že i hlavní hvězda - Lorenzo Lamas se tam radši ukáže až po půl hodině. A když zjistí jaká je situace, tak překříží ruce, párkrát zahlásí a tím končí. Jo, za ty peníze bych to taky hrál. Ale je to třeba vidět, už jenom kvůli tomu jak žralok vyskočí a skousne letadlo nebo si pochutná na Golden Gate. To jsou scény, které se zapíšou do historie, protože jak tohle může někoho napadnout. Jenže ani chobotnice se nenechá zahanbit, když si podá ropnou plošinu nebo si pohrává s ponorkou. A závěrečný souboj, kdy je chobotnici ukousnutý chapadlo, dokonce dvakrát (zrcadlově jak jinak), je slabší než jsem čekal. Já pořád doufal, že Lorenzo nahodí skafandr, vezme harpunu, vydá se na lov a oba je oddělá. No, řekněte, tady by to ani nepřekvapilo ne? ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Ou jé! Lorenzo Lamas opět neskutečně lamí, ale tentokrát musí zapojit i šedou kůru mozkovou, poněvadž obří žralok s chobotnicí terorizují planetu Zemi a k snídani chroupou letadla a mosty. Vzhledem k tomu, že tato krvelačná monstra jsou k nezastavení, musí hlavní aktéři vymyslet důmyslný plán, který poštve obě stvůry proti sobě. Neskutečný nářez a povinnost pro všechny, kteří ohrnují nos nad kvalitními filmy. Tohle vám otevře oči! ()

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Pokud by se kvality filmu měřily podle zábavností, tohle by byla špica, protože jsem se bavil královsky u těch šulinských efektů, logicky haprující na negativní sinusoidě a neuvěřitelných hereckých výkonům, kterým vévodí herecká mimika hlavní herečky, jejího japonského milence, chlápka, co řídí loď, a očividně se mu chce na záchod, ale protože kvůli těm dvou bojujícím bestiím nemůže, tak se naštve a na všechny vytáhne pistoli. Ponorka se řítí a nikdo ji neřídí. A už vůbec nikomu to nevadí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama