Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (63)

plakát

Šílený Max: Bojovník silnic (1981) 

docela neuspokojující vysvětlení toho, co se s lidstvem vlastně stalo. víme jen to, že max ztratil v jedničce ženu a syna, tady ve dvojce mu zabili psa, takže je pořádně nasraný. a je to vidět.

plakát

Šílený Max (1979) 

tento film se neodehrává v žádné postapokalyptické době. to až dvojka a trojka. tohle jen blíže nespecifikovaná budoucnost, kde společnost funguje na stejných proncipech jako v pomyslné současnosti, jen přibylo trochu víc násilí .-) zvuky těch motorů mě prostě braly. jednoduchý, skoro bych řekl až bessonovský námět vás nenutí moc přemýšlet, za to atmosféru strachu vytváří dokonalou.

plakát

Univerzální voják III: Znovuzrození (2009) 

těžko říct, jestli je lundgren fakt takový magor, ale ta minirole mu seděla jak prdel na hrnec. mám radost za jean-clauda, žádné veledílo to není, ale ve srovnání s tou hrůzou, se kterou se snažil o návrat v posledních letech... jinak super minimalistický hudební podkres

plakát

Labyrint lží (2008) 

láry fáry. průměrná kriminálka v zajímavém prostředí blízkého východu. profi agent, ze kterého se vyklube velký humanista a ještě navíc se mu vzbouří hormony. to vše roztahané do dvou hodin.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

po delší době jsem pointu vytušil až těsně před tím, než ji scénáristi ve filmu divákovi odhalili. obvykle ji odhalím mnohem mnohem dříve. respect .-)

plakát

Vikingové (1999) 

kde se to odehrávalo? ve které době? kdo byli wendolové, když dokázali utrhnout hlavu člověku holýma rukama, jezdili na koni a žili v jeskyni? jak se rozmnožovali, když tam byla jen jedna buchta? aj. pokud se v tom nevrtáte, pokud nebazírujete na elementárních historických fajtech, pak si musíte přiznat, že film má docela drajv

plakát

Probuzení (2007) 

dost dobrý námět. zpracování bylo trochu rozvláčné. možná škoda, že si autoři s divákem trochu nepohráli a karty vyložili na stůl už v půlce filmu.

plakát

Válka světů 2: Další vlna (2008) odpad!

asi jediný film, ve kterém hrál hudební podkres po celou jeho stopáž. zřejmě proto, aby u toho člověk neusnul. má to otveřený konec. doufám, že na trojku se howell nechystá. nepamatuju, že bych kdy viděl něco více tragičtějšího. s chlapama z hospody jsem schopný natočit během týdne mnohem zábavnější filmek.

plakát

Taxi 4 (2007) 

bez akce, bez vtipu, bez nápadu. po třech jízdách se ani nedivím. nehledě na to, že 407 není zdaleka tak šmrncovní jako 406