Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Životopisný

Recenze (6)

plakát

Rudá volavka (2018) 

Špionážní zápletka založená na psychologické manipulaci slabin lidské mysli a tělesných potřeb. Tajná ruská zbraň v podobě profesionálně vycvičených děvek. Tvrdá kázeň při vyuce svádění podtruhuje absurdní posedlost disciplínou a službou matičce Rusy i při sledování porna. Nicméně výsledný efekt, kdy neustále pochybujete o tom, co je pravda a co pouze hra, dává filmu tu správnou gradienci a dostatečný prostor pro to, aby všechno mohlo dopadnout jinak a nic nebylo zcela přímočaré. Pozor: Erotický náboj filmu probouzí v ženách potřebuju sexuální dominance :))

plakát

Případ Sloane (2016) 

Chtíč zvítězit je velkou hnací silou, přesto na to jít přes mrtvoly (a to i tu svoji) musíte mít žaludek a city pod podem mrazu.. a tohle všechno Jessice Chastain rozhodně věříte, dokonce ji totiž vlastně i fandíte.

plakát

Spotlight (2015) 

Pod lampou je největší tma. Hrůzy skryté v řadách kněžích ospravedlněné božským odpuštěním rozplétané v dávkách, jež udržují diváka stále zaujatého. Náhled po pokličku investigativní žurnalistiky v doprovodu skvělých hereckých výkonů (Keaton, Ruffalo a Schreiber). Chvíli jsem se ztrácela v nepřeberném množství jmen, nicméně výsledný dojem to nijak neovlivnilo.

plakát

Ex Machina (2014) 

To že si muže dokáže okolo prstu obtočit normální ženská je tak nějak normální, ale že to zvládne AI neuvěřitelně přesvědčivě s tváří nevinosti Alicii Vikander je geniální a dokonale promyšlený tah o získání důvěry a citové manipulace.

plakát

Chlapectví (2014) 

Zajímavá myšlenka sledování životního vývoje chlapce postrádající však linii příběhu, která by gradovala a směřovala k nějákému smysluplnějšímu vyústění. Kromě některých dialogů tak film působí dost ploše a nudně.

plakát

Kolonie (2015) 

Neuvěřitelně surový a děsivý, o to víc, že příběh vychází ze skutečných událostí. Fanatická posedlost mocí a stádo poslušných ovcích, kde je mistrovským tahem (a skvělým hereckým výkonem Daniela Bruhla) hrát ještě vetšího magora, než jsou všichni ostatní.