Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný
  • Pohádka

Recenze (48)

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Naprosto dokonalé. Čím víckrát tento film vidím, tím víc se mi líbí. Nejlepší film Oldřicha Lipského.

plakát

Anatomie zrady (2020) (TV film) 

Určitě to byl na nedělní večer lepší průměr, Zajímavý příběh a dobře natočené, pouze se občas nedaly ve světlém obraze přečíst světlé titulky.

plakát

Annabelle (2014) 

Nechápu nízké hodnocení, nebylo to kýčovitě a předvídatelné. Silná atmosféra, prostě dobrý horor. 80%

plakát

Barry Lyndon (1975) 

První hodina - to byl pro mě dobrý ale pomalý film, druhá hodina - dobrý a zajímavý film, třetí hodina - už jsem jen koukal s otevřenou bradou na jeden z nej filmů.

plakát

Brahms: Chlapec 2 (2020) 

Parádní film na letní večerní promítání - stále průměrně napínavé, člověk si tedy během filmu může odskočit nebo mrknout na mobil a o nic nepřijde, na druhou stranu úplná blbost - ztráta času to taky není. 65%

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Jeden z mála filmů, který si občas pustím znovu a neomrzí.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Nuda nuda nuda...dvě hvězdy za poslední půlhodinku, kdy se vrátil na kultovní místa v hotelu. Jinak horor pro děti, nulová atmosféra. 35%

plakát

Faunovo velmi pozdní odpoledne (1983) 

Nejdříve jsem se těšil na dobrý film, který jsem ještě neviděl. Po první hodině doslova NICOTY jsem se rozhodl, že se vyjímečně na druhou polovinu podívám druhý den. Druhá polovina byla pro mě doslova utrpení. Omlouvám se všem, já ten film prostě nepochopil a hlavně nedokázal dokoukat.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Perfektní originální příbeh, černý humor, neuvěřitelné nečekané situace, které jsem si občas musel pustit ještě jednou, abych si je ještě více užil..... a závěr v kině naprosto famózní. Nejlepší film roku 2009 a v top 10 mých oblíbených.