Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (4)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jediné slovo zde a důvod plného pocitu: Sheldon. Geniální postava geniálně zahraná Jimem Parsonem. Seriál si drží vysoký standard do úplného konce. Přes úctyhodných jedenáct řad! A baví stále a stále.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Sice TV Prima mi to totálně znechutila, ale dám si pár let čas a opět se na to podívám. Tohle je fenomén mezi seriály. A úvodní melodie? Prostě fenomenální :-)

Akta X

Akta X (1993)

Byl to pro mě nejsympatičtější pár ve světě filmu. Miloval jsem je. Vždy jsem se jako dítě těšil na každý díl se svou legendárníb úvodni znělkou. Pána s cigeterou jsem se bál, který se zjevoval jako šedá eminence vždy v pozadí. A některé epizody byli opravdu povedené - strašidelné. Dodnes mi utkvěla epizoda v lese, kde řádili jakýsi světlušky, které rádi lidi zabalovali do kokonů nebo díl s pojidačem jater. Bohužel tento seriál již jak je zvykem klesal na kvalitě, tak jsem již to přestal sledovat.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Naprosto famózní podívaná. Žádný jiný seriál či film z druhé světové války mě tak neodrovnal jako tato miniserie. Tak filmařsky precizně odvedená.