Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (27)

plakát

Lenny (1974) 

Dustine????!!!!!! WOW.

plakát

Sociální síť (2010) 

Nejradši bych dala jenom dvě, jak je možný že hodnotíte tak vysoko?! Dáváte hvězdy filmu anebo příběhu bodujících weirdo-teenagerů? Protože filmově to neni absolutně nic zvláštního ani novýho, je to sice bezvadně zrychlený - aby to bylo moderní, ale co to komu říká? Film má naprosto primitivní výpověď /peníze versus kamarádi ehm/ , kromě nerda-autisty Zuckerberga ostatní neuměj ani hrát, a fakt, ženský sou tu jenom matrace. Like: Subjetktiv & kiddo

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

Moc pěkně natočená debilita. Pan scénárista asi upad, když to psal. Hlavně ten správňáckej konec!!! No jaký ruský dítě by si nepřálo mít takhle hustýho náhradního USA tátu. Dvě hvězdičky tak akorát na Rodena.

plakát

XXL (2004) 

Kokotina.

plakát

Nudos (2003) 

Bohužel, i když se herci opravdu snaží, film je naprostou utopií, postavy v něm jednají hodně nereálně. Režisér ukazuje zdravé vztahy mezi obyčejnými lidmi /dokonce neváhá začlenit do téhle idyly arabského imigranta/ a kritizuje ubohost lidí, co se ženou pouze za penězi a profesionálním uznáním. *Katalánský režisér Lluís Maria Güell točí seriály pro Španělskou televizi, film Nudos /Uzly/ je jeho debutem.

plakát

Psí bouda (2006) 

Dávám 4 hvězdy za reálnost. A zas až takový drama mi to nepřišlo, docela sem se smála.

plakát

Tetro (2009) 

Film se pěkně rozjíždí, Vincent Gallo slibuje... ale pak se příběh rozdrolí, (když se seznamujeme s postavami ze čtvrti La Boca). Dost nesourodá a divně poslepovaná záležitost s pěknou fotografií a celkem charizmatickými herci, která se mnou ani trochu nepohnula. Kdyby se nejednalo o Coppolu, ale o začínajícího režiséra, hodnotila bych zřejmě líp.