Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (339)

plakát

Hra (1997) 

Tak to je opravdu povedený film. Několikrát jsem si myslela, že už přesně vím, kdo po kom jde, ale ono houby. Až do samého konce. Místy to působí hororově, vypjatě.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Wow, parádní fantasy. S ničím se nemazlí (teď opravu nemluvím o sexuálních scénách, ale o dost realistikých bitkách a politice). Určitě ani parádní předloha nezjaistí parádní seirál. Ale tady se s tím poprali tak, že to určitě bude mezi top seriály vůbec.

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Viděla sem první řadu a zatím mě to nijak neoslovilo. Ale o zkouškovém je to príma. 12.2.2015 Tak jsem se dostala do třetí řady a docela mě to vtáhlo. Je to seriál "Shit happens" ... Dobře pojaté, divoké, roztržité, akční, super. A dnes jsem zjitila, že to má i bristkou berzi, to by mohlo bejt taky prima.

plakát

Hunger Games (2012) 

Upřímně jsem čekala, že to bude mnohem horší! Ale takhle je to oddychovka, která není přeplněná až tak kýčovitými scénami. Vlastně je to celkem milé, ale nic Vás nepřekvapí a ani nenadchne.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Je to doják. Ale docela jim to člověk i věřil a vžil se do toho.

plakát

Chalupáři (1975) (seriál) 

Misty velmi peprny humor >D

plakát

Chaplin (1992) 

Nevím, proč R.Downey Jr. za tuhle roli nedostal Oscara... V jeho věku takové úžasně ztvárnění Ch. Chaplina, že ani člověk chvílemi si nebyl jist, zda v záběrech není skutečně on. Škoda, že pro lidi biografické filmy, které se netýkají sexu, drog a násilní nejsou zajímavé - a přitom Chaplin několik desítek let tvořil filmový průmysl.

plakát

Informátor! (2009) 

Ze začátku celkem prostoduchý sympaťák, postupem času zjistíte ale, že je to pěknej vychcánek :) Zajímavý styl natáčení...

plakát

Interstellar (2014) 

Sakra, ten film měl náoad a potenciál a zabijí to takovými klišé jako je záporák (o kterém to víte dopředu), nelogičtnostmi a city. To zajímavé je úplně na konci a je toho málo a epropracované.