Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (339)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Vsechny tri dily jsem slupla, ani jsem si nevsimla, ze uz dalsi nejsou... Napadite zasazeni do moderni doby, realne vyuziti technickych pokroku (internet a s tim souvisejici), zajimave obsazeni hlavnich roli. Tak druhá série byla snad ještě lepší, Je znát větší rozpočet :)

plakát

Super (2010) 

Takhle to dopadá, když se rozhodne člověk z reálného světa být superhrdinou. Elle Page je tady neskutečně crazy.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Teda vizuální vyhrávka, dokonce ani digitální úpravou Clua jsem si nebyla jistá... Příběh i dialogy jsou slabší, ale co si budeme povídat - na tenhle film nikdo nejde kvůli příběhu - protože je to prostě neonová show, živá a svižná zábava.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Neočekávejte žádnou hloubku, ale jen směsici vtipů a nemožných situací a dobře se pobavíte ;-)

plakát

Avatar (2009) 

Podivana pro celou rodinu. Podle me hlavni myslenka, vteleni se napul ochrnuteho marinaka do tela supertvora, mela vetsi potencial...

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Nádherné záběry, jak ty odstrašující, tak ty, co nám mají říci, že si máme svého domova - své Země - vážit. Bohužel, kontrastní obrázky doprovázené velkoduchou hudbou na mě udělaly větší dojem, než to, co paní vypravěčka povídá... Sice je to srdceryvné a varující, ale slyšela jsemjiž podobné fráze, řeči, varování tolikrát, že sem ten text chvílemi ani nevnímala.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

No, je pravda, že sem koukala a čekala, kdy se něco stane. Nestane. Ani překvapením nebylo odhalení prince dvojí krve, bylo to tak nějak patrné, kdo četl/viděl předchozí díly. Prostě předloha, ze které se dalo vymáčknout, co se dalo.

plakát

Informátor! (2009) 

Ze začátku celkem prostoduchý sympaťák, postupem času zjistíte ale, že je to pěknej vychcánek :) Zajímavý styl natáčení...

plakát

Mary a Max (2009) 

Vtipné hlášky, situace, smutný závěr, zajímavě pojato.