Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (5 333)

plakát

Čertoviny (2017) 

V rámci vánoční nálady jsem si dopřál letošní první pohádku a rozhodně jsem si vybral dobře. Bylo to mile pohádkové, zlo hrozilo dobru, byli tam dobří, byli tam i špatní, hlavní holka nebyla bohužel tak výrázná, spíš takový pánský klub, ale v předvánoční čas jsou Čertoviny určitě dobrou volbou,

plakát

Jižní terminál (2019) 

Přemýšlel jsem v jaké francouzské kolonoii se děj filmu odehrává, nějak jsem si to nemohl dát dohromady se žádnou zemí. Jinak film působil velmi věrohodně a poselství je taky jasný, přes samé boje se nám tam někde ztratila hodnota života.

plakát

Odplata (2015) 

Ten film by nemusel být až tak blbej, kdyby hlavní hrdina co tam kolí jednoho ostrýho kluka za druhým nevypadal jak Lojza z vesnice, to bylo místo opravdu hodně komický. To už to rovnou můžu hrát ja.

plakát

Mossad (2019) 

V první půli spousty kvaliních forků a parodií až se to blížilo kultovním Bláznívým střelám a vůbec vrcholovým "zuckerům" , ale pak to nabere trošku nudnější obrat.

plakát

Zázrak (2013) 

Moc se mně film líbil, především proto, že se mnou nějak nemanipuloval. Odtažitost byla dána v podstatě kapitolovým způsobem vyprávění ve kterém se nesoutředí na děj, ale na hlavní hrdinku, kterou Michaela Bendulová trefila mimořádně přesně. Slovenská silná deprese, která trošku přibrzdí to všeobecné veselí, které v dnešní době zažívá cena planeta.

plakát

Rose Island (2020) 

Vtipné, chytré, prostě docela dobrej filmovej frajírek.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Tak tohle byl jiný kalibr než ten Star Trek předtím , takhle se má dělat blockbuster, zábava, akce, dynamika, jo, jo pochoutka jak od Pohlreicha.

plakát

Star Trek (2009) 

Neviděl jsem žádný jiný Star Trek, nic o tom nevím a rozhodně mě nerajcuje ušatej frajer, co se tváří v jakože vesmírný lodi, že je velitel, mě se přivedlo jméno J.J. Abrams, ale to mě současně právě zklámalo. Ne, že by to nebylo profi udělaný, to jistě je a vlastně po blockbusteru ani nechci aby mě to rozmlátilo zevnitř na kusy, ale chci se bavit, chci být ohromen a to jsem teda tady vůbec nebyl, keců jako kolem koronaviru a párkrát bum bum, to sorry ako.

plakát

Šampióni (2018) 

Sice mohl být ten potrestaný trenér ještě větší cynik směrem k retardům, ale zase by různý levičácký existnce řvali, aby film zakázali, takže asi maximum možného v rámci této doby, usmíval jsem se cítil jsem se u tohoto filmu asi 100x líp než u tiskovky vlády, asi tak.

plakát

Řekni to nahlas! (2020) 

Hodně milá a sympatická lady ve střední věku, která se rozhodne, že už nebude pro sebe a své okolí jen smeták. Fandil jsem jí, bavil mě. Příjemně strávený čas.