Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (106)

plakát

Amerika (2015) 

Absolutně promarněný potenciál, nuda, nevěrohodnost, trapnost. Akorát ostudu nám tenhle snímek udělal.

plakát

Za hranicí (2022) (seriál) 

Po úplně úžasné první polovině tomu trochu spadnul řetěz a konec už se nepovedlo tak nabombit. Nicméně skvělá psychárna, která mě svou atmosférou a prostředím velmi bavila.

plakát

Milada (2017) 

Dabing jak Doktor z hor. Trága😢

plakát

Kdo přežije - Amazonie (2003) (série) 

Větší bandu hlupáků takhle pohromadě sem už dlouho neviděl. Dětskej tábor, největší nuda.

plakát

Kdo přežije - Markézy (2002) (série) 

Bože jak to tenhle člověk mohl vyhrát. To mě vždycky tak naštve...nesmysl

plakát

Nájemný vrah - Pokoj 164 (2010) 

Tohle čekám od dokumentu - informace jsou nejdůležitější a tady je krásně vidět že forma není tak důležitá, ačkoliv paradoxně jak je to jednoduché je to vlastně dost originální. Šílený vidět jak to funguje, ale takhle to v mafii je, pokud seš krysa, tak od toho tu je tenhle pán...a že těch krys je vždycky dost. Nikdy nikdo žádnou drogovou síť nerozloží, protože je vždycky o několik kroků napřed a za peníze si nekoupíš všechno, ale lidi ano. Mrazivé vyprávění a ještě více samotná rekonstrukce, tam bylo vidět, že se do toho zase vžil. Parádní dokument!

plakát

Pirátské sítě (2014) 

Šíleně zmatené a nepřehledné, kamera hrozná, tvůrci neuctiví...nebylo mi příjemné na to koukat. Výstup žádný ačkoliv je za něj vydávána neproniknutelnost k realitě. Napálili Vás, může se stát, ale v tom obejít překážku a udělat to jinak jste podle mě neobstáli a je mi to líto. Tento dokument je jen záplata na to, aby z promrhaného rozpočtu něco vzniklo.

plakát

3 from Hell (2019) 

Ačkoliv to modernější pojetí je tam znáť, tak to přeci jen neztrácí z předchozího kouzla. Je to opět nápadité, zábavné, kruté a syrové a hlavně stylové. Myslím že tomu uškodila trochu stopáž, kdyby to bylo o 10-15 minut kratší tak by to prospělo tempu. Škoda Sida (RIP) asi tam chyběly jeho hlášky a ještě větší p**el s nim, ale jinak sem si to užil a bavil se skvěle. Všechny tři díly sou kult. Miluju to.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Ačkoliv tu je akce dost, tak je to paradoxně hrozně nudné. Co se tomu musí nechat je nápaditost, jinak všechno na sílu. Hrozně moc zbytečných postav, mizerný děj, záporák? Hrozně promarněnej Ewan. Tým je kde? Zklamání...

plakát

Vánoční koleda (2019) (seriál) 

Naprosto brutální. Brutálněji už to snad nejde pojmout. Lepší než kdejaký horor za posledních 10 let. Tam neni ani špetka naděje, že by se to mělo zvrátit :) Temný a syrový. Pearce tyhle hajzly ovládá dokonale. Nevim co na to říct, naprosto dechberoucí.