Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Nejlepší parodie na sci-fi filmy vůbec i Spaceballove se muzou jit kouzat. Super, Super, Super. Výborné výkony herců. Musím se přiznat hned na poprvé jsem Sigourney vůbec nepoznal. Dal bych šest z pěti. Moje srdcovka. Kdo neviděl prohloupil.

plakát

Náhradníci (2000) 

Není to lehké skočit do rozjetého rychlíku a to ještě s "autsajdrama", ale to by nebyl spravnej kouč aby to s nima nezkusil a nevyhrál. Výborný film s výborným obsazením na pozadí užasného sportu. "Je potřeba srdce" aby ten film měl člověk rád.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) 

Po přečtení komentářů a po slednutí celé I.serie, ano opravdu celé, je mi smutno na duši. Většína komentářu je pochvalných a kladně hodnotí serial, ALE ne hlavní "Hrdinku", ale vedlejší role, což už o něčem vypovídá. Můžeme to přisoudit obsazení neznámi herci s pár znamějšími a tak všichi co znání ty znamějsí, tak je chváli. Ale zabýval se tu někdo celkem, tedy seriálem? Od začátku je nezajímavé podívání, zapletka, motivy, snaha překvapit. Nic co by nás vtáhlo do děje, abychom jsme se citíli a chtěli být s nimi na palubě a žít jejich příběhy. Nesympatická hlavní hrdinka, prý s výchovou z Vulkánu, duševně rozervaná ještě víc jak Esmeralda. Je tu zbytčné vypisovat všechno. Shrnutí: Serial uplně zbytečnej, cesta špatným směrem. Pro je mé hodnocení takové jaké je. A to jsem viděl i první serie DS9. Hold kde nic není, ani smrt nebere.