Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Telenovela

Recenze (12)

plakát

Do větru (2018) 

Debut jak režisérky, tak kameramana. Neobvyklý zážitek na plachetnici na moři, skvělá hudba, která doplňuje emoci. Polívka poprvé v hlavní roli sportovce a správňáka nakonec nevyhrál. Skvělý byl i debutujícím Řezníček a jeho sestra Boková jako jachtaři. Člověk šel domů zamyšlený, musel to zpracovat, ale bavilo mě to, a ani jsem nemusela brát ohled na to, že je to debut.

plakát

Zahradnictví: Rodinný přítel (2017) 

Rodičům, kterým je 80, se to moc líbilo. Myslím, že je dobře točit filmy o tom, jak se v těžkých časech naší historie žilo normálním lidem. Rodiče doporučují, já taky.

plakát

Masaryk (2016) 

Roden byl skvělý. Ale trend filmařů ukazovat ikony minulosti jako lidské bytosti pomocí neřestí možná dělá medvědí službu. A je otázka, jestli to není jen přehnaná fabulace. Masaryk by asi rád nebyl. Film ale stojí za to vidět, je to dobrá dobovka se skvělou kamerou.

plakát

Špína (2017) 

Byl to debut, takže člověk musí být tolerantní. Není určitě snadné získat producenta a peníze, takže člověk musí před slečnou Nvotnou smeknout. Pózerství a vypočítavé dlouhé záběry na industriální objekty asi k debutu absolventky FAMU patří. Hrozné bylo, jak mladí mluví sprostě. Mám děti, vodí si k nám kamarády, a ano, mluví sprostě, ale tak hnusně sprostě ne. Trochu to působilo jako kalkul být zajímavý za každou cenu. A bylo to fakt hodně zdlouhavé, několikrát se mi chtělo místo pláče nad znásilněnou dívkou usnout.

plakát

Peklo s princeznou (2009) 

Jedna z mála povedených pohádek, které se za poslední léta natočily. Voříšková a Mádl nejsou úplně typická pricezna a princ, ale spolu fungují.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Tento film mne mile překvapil a dobře jsem se u něj pobavila.

plakát

Miluji tě modře (2017) 

Docela milá romantická komedie, není však pro náročného diváka.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Film působil hodně roztříštěně, některé věci byly nedovyprávěné, jiné zase přehnané, jako ten přepůlený pes ve dveřích auta na počátku. Nějak mi chyběla svěrákovská poetika. Na druhou stranu skvělá kamera, výprava, takže ve výsledku to nebylo tak špatné, krásně se na to dívalo a člověk čekal, co bude dál.

plakát

Muzikál aneb Cesty ke štěstí (2016) 

Těšila jsme se, protože mám Starce na chmelu ráda. Ale i přes snahu mnoha zúčastněných a dobré herecké obsazení byl film nedotažený a měl sotva tak na to být letní televizní inscenací. A nezachránili to ani Polívka, ani Mišík.

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Adam Mišík je zajímavý typ, ale buď musí ještě dozrát, nebo nebyla jeho postava a vlastně žádná z tohoto filmu dotažená. Dobrý nápad, ale zábava nic moc.