Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (83)

plakát

Ledové království II (2019) 

Čarokrásná pohádka, která lahodí oku. Dle mého názoru se animace vydařily a jsou opravdu potěšením pro lidský zrak. Příběh milý, ale lehký na odhalení. Nebýt Olafovy postavy, asi je to trochu i nuda, ale vše do sebe zapadlo a tak je tady fajn pokračování :-)

plakát

Abstinent (2019) 

Josef Trojan se potatil, líbí se mi, jak postavu Adama ztvárňuje a věřím, že o něm ještě v budoucnu uslyšíme. Celkově jsem od filmu čekala asi trochu víc, místy na mě působí příběh trochu neprovázaně a některé scény mi přijdou nedotažené, střihnuté moc brzy. Jak tady komentuje Matty, mě se naopak podkreslení Čajkovským a Mozartem líbí velmi a beru to jako originální nápad. Jediná věc, která ve mě zůstala, jsou stovky otázek na průběh takovéto léčby, které bych položila Petru Harazinovi.. věřím, že pro všechny abstinenty to musí být mnohem intenzivnější podívaná. Určitě doporučuji zhlédnutí, ať si v tom najde každý kousek sebe nebo svého okolí ;-)

plakát

Chirurgové - Nemá se čeho držet (2019) (epizoda) 

už pár dílů (sezón?) mi Maggie strašně leze na nervy.. s její postavou si neumím potykat. A tenhle díl je pro ní jenom další hřebíček do rakve :-D jinak díl takový průměrný, na můj vkus to všechno moc utíkalo, velmi rychle a jednoduše si vyřešili, co potřebovali. Prozatím bez hodnocení, až budu mít s čím porovnat, tak pak možná doplním.

plakát

Penzion osamělých srdcí (2019) 

Opravdu oddechová romantická trochu komedie, ale bohužel i velmi hloupoučká. Nejvíc tedy hlavní hrdinka, po většinu filmu bych jí dala pánvičkou o hlavu. Adam Demos je ovšem kusanec, takže tohle to trochu zachraňovalo.

plakát

Příběh služebnice - Mayday (2019) (epizoda) 

Jako na horské dráze, ale aspoň si opravdu úctyhodný díl nechali na závěr! Velmi podařená hodinka, konečně do toho dostali zase šťávu, napětí, naději. Mám tam trochu výhrady k počtu dětí, protože mi přišlo, že v každém záběru jich je mnohem víc a víc, později jich zase bylo málo atp., ale jinak za mě top :) co mě trošku mrzí u třetí série je vytracení postavy Nicka, ale tak kdo ví, co se ještě bude dít, že jo :)

plakát

Příběh služebnice - Oběť (2019) (epizoda) 

Fakt jak na horské dráze.. ve výsledku se tam nic nestalo, strašně se to táhlo. Záběr na June pořád stejný,,

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Umí být brutální, umí být vtipný, umí být smyšlený a umí být velmi reálný a poučný. Jenji Kohan mi dala druhý seriál, ke kterému se budu vracet.. a ráda :-) díky za vše! A pro ostatní - určitě stojí za to! Má to svoje ups and downs, ale být vámi, jdu do toho ;-)

plakát

Orange Is the New Black - A tady si vystoupíme (2019) (epizoda) 

finále za mě mezi 4-5 hvězdičkama, nakonec jsem se přiklonila k plnému počtu, protože si to seriál za celou jejich práci zaslouží. Pro mě finále uspokojivé v některých věcech i překvapivé. Děkuji za vše <3 Ještě dodatek a trochu spoiler(!): jsem ráda, že už se více nerozmmazávala kauza MeToo!

plakát

Lví král (2019) 

Pro mě je to někde mezi 3 a 4 hvězdičkami.. první třetinu filmu mi připadalo, že se dívám na dokument od National Geographic, kde si pěkné hopsají antilopky a další zvířátka.. pak už se to zlepšilo, když si zvířátka začali tancovat. Párkrát jsem se i od srdce zasmála a film uměl vytvořit i husí kůži. Úplně na větvi z toho ale nejsem, čekala jsem nejspíš trochu víc :-) ale určitě stojí za zhlédnutí a pro děti si myslím ideálka :-)

plakát

Orange Is the New Black - Zaseknout se ve výtahu (2019) (epizoda) 

díl nebyl tak nabušený jako předchozí, takže jsem chtěla dát čtyři hvězdičky.. další hvězdu pro mě srazilo #MeToo. Jsem velmi zvědavá, jak s tím chcu pokračovat.