Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

pz314 

všechny recenze uživatele

Podle traileru to vypadalo jako fajn oddechovka, ale realizace byla pro mě ukrutně nudná. Příběh naprosto nerealistický, spíše bych to přirovnal k nějaké telenovele. Vlastně jsem celý film dost proskipoval, abych se už dostal na konec. Myslel jsem že netflix original je známka kvality, ale aspoň jsem rád za poučení, že ne-e. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka až příliš naivní a hloupá. Vážně by si někdo myslel, že vyhraje krásný nově zrekonstruovaný penzion jen za napsání eseje? Doslova jsem si ťukala na čelo. Potřebovala jsem se podívat na nějaký oddechový ne moc náročný film a tohle to splňuje. Je to typ filmu, který by se líbil mojí mámě (zbožňuje Rosamunde Pilcher), já bohužel takové harlekýnovské filmy nemám ráda. Až moc jednoduchý a předvídatelný děj bez pořádného záporáka nebo alespoň pořádné zápletky. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Typ filmové snadné dívání. Pobavili mě některé hlášky. Film ale není vysoké umění, ale je dobrý dost na přepnutí vašeho mozku a dívat se na pěkné lidi a trochu se rozptýlit. Nejchytřejší na filmu je jeho název "Penzion osamělých srdcí" nebo spíš trefnější "Falling Inn Love" , který svůj příslib splní hřejivě a vřele, ale s přetvářkou sofistikovanosti.Po většinu stopáže je to mechanické recyklace klišé. Je zde ale několik překvapení. Tato romance Netflixu vám nabízí druhou schůzku, ale to já už budu dělat doma lepší věci jako umýt si hlavu. ()

Melodrama 

všechny recenze uživatele

Film patří do produkce Netflix mezi ty méně zdařilé. Pokud chcete zahnat nudu nebo kulisu na sobotní odpoledne, proč ne. Pokud to berete jako romantiku proč ne. Docela mě štvala hlavní herečka Christina Milian, která svoje "slabé" herectví se snažila skrýt za podivné škleby a pitvoření (přesně o tom mluvila Jana Hlaváčová). Velký herec se nepotřebuje šklebit a různě pitvořit. Docela bych ale věřila, že z Američanky budou na malém městě paf,nic se tam neděje a tahle holka je "jiná". Vyloženě strašný to není, chvílema trapný, ale viděla jsem horší :-) ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jedna, že jsem to vydržela až do vítězného políbení. Kdejaký hanbatý filmík z produkce bývalé NDR měl napínavější scénář než toto. Co vám budu vykládat, mladičká americká neohrožená statečnica, pochopitelně životem zklamaná, přijíždí na novozélandský venkov, kde je odhodlaná podnikat coby ekohoteliérka. Ihned po vystoupení z autobusu padne do oka jedinému volnému hrdinovi, charakternímu hezounovi se vším všudy, jemuž na udržitelnosti také nesmírně záleží. Je to pozorný, šarmantní kutil domácí, který na pilu ale nezatlačí ani omylem. Symetrický bodybuilder žijící za malebným větrem v domečku po babičce, kde si vesele včelaří a taky hlídá pípák, neboť je zároveň dobrovolným hasičem. S alkoholem to nepřehání, rád se dobře nají, má spoustu romantických nápadů, jako je třeba výlet k moři s piknikovým košíkem. Rád se ráchá v moři při západu slunce, ale dívka je rozumná, důkladně si promyslí, jak se svým životem naložit dál. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama