Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Deníček (21)

Loooove looooove love love love love

Herci a herečky jihokorejských filmů se mi k mému vlastnímu sebezavržení pletou, jejich jména nedokážu ani odposlouchat, zapamatovat si je natož vyslovit. Přesto nikdy se nevzdám a nepřestanu milovat korejské filmy. 

 

miluji jihokorejské filmy .... neverending story

Musím se přiznat

právě jsem ohodnotila http://www.csfd.cz/film/6870-kletba-blair-witch/, nebyl by v tom problém, pokud bych to neviděla před zhruba 10 lety. Jenže ještě teď se mi vybaví ty hrůzostrašný děsivý pocity, proto z fleku za 5 hvězd.

 

Tomu říkám síla umění. Ještě donedávna jsem tomu věřila....................................................hihihi.

 

Jedna moje noční můra vznikla díky nim, jednou za několik let se mi zdá, pořád se toho bojím jak malý parchantě.

Skvělá hudba

Úžasné je na tom to množství zvuků a žánrů. Moc se mi to líbí.

trochu vážně.....

 

 Viděla jsem velkou spoustu filmů o životě. Lásky, vzestupy a pády, zklamání se v lidech, v sobě, v tom, co člověka oplývá. Velká životní rozhodnutí. Postavy, které byly sobecké, postavy, které mysleli nejvíc na okolí. Na konci většinou přišla smrt ať už citová, psychologická, umělecká nebo fyzická, vždycky to tak končilo a pak přišlo nějaké moudro, buď ho sám autor přímo vyřkl nebo si jej člověk mohl domyslet sám.

Co tím vším chci říct? ....Asi jen to, že jsem za všechna tahle témata ráda, protože teď, i když jsem to neprožila, se můžu nějak zachovat a pohlížet na to z mnoha úhlů. Jen čas ukáže :0)

A teď trochu veselé hudby (pro ty, co nenávidí taneční hudbu nepouštět :0)) 

Náladová nálada

Zvláštní jak některé filmy úplně naprosto přesně vystihují ty pocity, které člověk někdy prožil, ať už přímo nebo nepřímo :0/ Pokud na ně kouknu v ten správný moment, tak pomůžou nebo v naprosto nesprávný moment to ještě zhorší.

 

Myslím, že v tom přesně zpočívá mistrovství dobrého filmu, jak dokáže otevřít oči a pochopit nepochopené nebo se z toho prostě vybrečet naplno.

Náladová nálada

Seriály

jsou jako čokoláda, vezmeš si kousek a nemůžeš přestat.

 

Výborný nápad a dává to dokonalý smyslu všemu, to si zatím myslím o prvních dvou dílech, těším se na další Once upon a time.

 Je to geniální nápad, to že zlé postavy z pohádek v reálném světě vítězí na plné čáře, ale třeba se mýlím, přeci jen 2 díly neřeknou vše a moje jasnozřivost se prokazuje jen někde (telenovely a "romantický" filmy dle Rosamunde Pilcher) 

Seriály

Indiánský horoskop

Člověk- Medvěd 

 Je silný, neohrožený, láká ho fantazie a sebepozorování. Je meditativní, podobně jako medvěd, který se ukládá k zimnímu spánku. Medvěd je spojován s léčivou a tvořivou silou spánku a snů. Během zimy vstřebává zážitky celého roku a na jaře se pak probouzí jako znovuzrozená bytost.

 Lidé narození v tomto znamení jsou spojováni s mocí, léčením, laskavou silou a jsou strážci období spánku. Přebírají od medvěda jeho opatrnost - on nikdy nedělá žádná zbrklá rozhodnutí, nepropadá návykovosti, je svědomitý a obezřetný. 

 I tito lidé jsou schopni utišit svou mysl, vstoupit do ticha a "vědět". Pokud je ostatní nechají v klidu, jsou smělí, dobří a vyrovnaní. Ale jestli v nich probudí "zvíře", mohou vše rozdrtit. Silný, hrdý a vznešený medvěd i člověk v tomto znamení je nebezpečný protivník.

 

Nejsou to jedinci nutně toužící po životě ve skupině. Dost dobře se o sebe dokáží postarat sami. Nemají rádi nečekaná překvapení a náhody, které s sebou občas život (chtě nechtě) přináší.

Indiánský horoskop

Spojení hudby a videoclipu

 

Pocitově to na mě působí jako geinální videoclip a i hudebně je to obrovská síla. Krátký dobrodružný film, který mi dal víc než 3 hodinová díla.

Proč ten víkend vždycky tak uteče?

Po rychlém tempu probíhajícího víkendu, alespoň teď, v deset večer zpomalím na Little tempo.

 

Taste of tea není vždy tak příjemný, jako film samotný.

Že by

 

 

zklamání ze závěrečného ukončení děje ve filmu znamenalo větší přiblížení se realitě

Že by

Thumbs up for

 

 

MisFits RuLes! 

Thumbs up for

Oficiální databáze vzpomínek

Tento profil existuje jako má oficiální databáze vzpomínek a všeho toho, co mám v popisu Kdo jsem. Do OBLÍBENÝCH UŽIVATELŮ si přidávám jen lidi, kteří mě nějak zaujali nebo se kterými máme něco společného..... samozřejmě nechci, aby si mě také na oplátku přidávali.

 

NA BODY Z VYSOKA KAŠLU :0) .... myslím si, že vzhledem k tomu, že profil mám už skoro 7 let a jen 1 bodík, dá se to celkem odvodit. 

 

Všem co jste navšívili můj profil, ve kterém vlastně nic není moc děkuji .... i za to, že Jsi to dočetl/a až sem ;0))) 

Oficiální databáze vzpomínek

Good Night

Nejhorší je opouštět noční říši snů, protože probuzení je nejnásilnější způsob odchodu.

Good Night

Why? Who me?

Come and take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane, so
Choose your last words
This is the last time
'Cause you and I
We were born to die

 

Zvláštně překrásné... 

pořád a stále

Miluji jihokorejské filmy.

pořád a stále

Stesk

po filmech, který ve vás zanechají myšlenku nebo otázku tak závažnou, že nemůžete kvůli tomu usnout nebo obraz, snímek, který si dokážete vybavit i 14 dní po té. Nehledě na to, že si nepamatuju ani příběhy.

 

Spíš je to mnou než filmy, ale musím to na něco svést. 

Stesk

Zvýšení tepu srdce, rychlejší proudění krve

Milý deníčku,

CSFD účet mám skoro 6 let, vlastním jeden bod (asi tak rok) a v kolonce Oblíbené nemám skoro nic napsáno.

 

Proč?

 

Nejsem klasický csfd uživatel, hodnotím hvězdičkama, nepíšu komentáře (ani nemůžu), nechám se ovlivnit hodnocením ostatních co se týče prvotního výběru, ale pokud se mi něco opravdu líbí a způsobí to zvýšení tepu srdce, proudění krve, dlouhé přemýšlení před usnutím, jedinečná vzpomínka, na kterou se nedá zapomenout nebo hluboký citový rozkol, kašlu na ostatní a myslím si své.

 

Zaškatulkovat své emoční vyžití (láska, strach, nenávist) a čisté pobavení (bolestivý smích) do 10 nej je prostě nemožné. Je to asi stejné, jako podtrhávat nadpisy a dávat je do rámečku, omezení svobody.

 

Obávám se, že velká většina hodnocení mají 4-5 hvězd, což znamená, že mě to oslovilo. Těžko říct čím, protože na filmy koukám jako jakýkoliv konzumní divák, ale občas stačí pro ostatní zavržení hodné detaily, třeba herec, píseň, prostředí, scéna, nápad, vzpomínka z dětství a tak porůznu.

 

Queen of the Damned - hudba (hlavně scéna u ohně s cikány, nejoblíbenější OST, láska na první poslech), záchrana Jesse Lestatem před upíry, Akashina smrt, proč jsem to chtěla vidět - Aaliyah, upíři

Rozpolcenost a nerozhodnost jsou zlo.

Nikdy se nezavděčím všem i kdybych sebevíce chtěla. I přes velkou nenávist, nepochopení a nedůvěru mi stačí jedno gesto, náznak, zážitek a můj první dojem z někoho nebo něčeho se začíná bortit.

 

Pak začínají výčitky a hledání světlé stránky, která se snaží překrýt  tmavou stránku. Nebylo by to tak divné, pokud to neprobíhá ve stále se opakující smyčce.

 

Black Swan rules.

Rozpolcenost a nerozhodnost jsou zlo.