Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Krasny milostny snimek. Skoda, ze se jich takovych netoci vice, asi bych ten zanr zacal mit i rad.

plakát

Roztříštění (2019) 

Dobre natoceny psychologicky thriller az na jednu drobnost - ve 13. minute presne vite co se stalo a jak to dopadne, coz potom bohuzel dost kazi atmosferu a zazitek ze zbytku filmu.

plakát

Nadaný žák (1998) 

Povedena adaptace. Atmosfera nekterych scen je uzasna a mraziva (scena s kockou, sklep). Navic potesi videt v Hollywoodskem filmu pana Trisku, rikal jsem si, jakou roli asi bude hrat ... :) Doporucuju ovsem precist si i knizku, ktera ma rozdilne, a dle meho nazoru lepsi a temnejsi, zakonceni (a vlastne i ten prubeh).

plakát

Stůj při mně (1986) 

Strasne dlouho jsem si ten film chtel pustit, ale porad jsem to odkladal. Potom jsem se nahodou dostal ke knizni predloze, precetl jsem ji a jelikoz se mi velmi libila (hodnoceni 5 z 5), tak jsem si pustil tenhle film. Nemuzu se ale rozhodnout, jestli bych mu davam jen 4 z 5, protoze jsem predtim cetl knihu, a nebo by to naopak bez znalosti knizni predlohy byly 3* ...

plakát

Kraj světa (2019) 

Před nějakou dobou jsem viděl trailer na tento film, nevypadalo to špatně. Nedávno jsem na něj narazil na ČSFD a docela mě zarazilo místní hodnocení, ale i přesto (nebo možná proto) jsem se na něj podíval. Jaká chyba .. jedná se o sprostou vykrádačku jiných snímků, film, který servíruje servíruje cliche za cliche. Tu jednu hvězdu dávám za začátek filmu, kde jsem se ještě bavil, některé hlášky se fakt povedly (It´s seven eleven all over again..), ale (vím, že to bude znít rasisticky ale nemyslím to tak) od chvíle co začne mluvit malá asiatka to začne být opravdu špatné. Chvílemi jsem si na začátku říkal, že film asi nebude určen pro dospělé publikum a je cílený hlavně na mladší, ale několik docela brutálních scének toto vyvrátilo. Posledních 30 minut jsem měl problém vůbec dokoukat. Jednu věc jsem ale přeci jen zjistil - pokud někdy dojde na invazi z vesmíru, je nutné se od spodního prádla až po pokrývku hlavy obléct do věcí firmy Adidas, jedině to vás totiž ochrání.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Moc pěkný, komorní, atmosferický post-apo thriller. Akorát mě mrzí, že jsem si přečetl celý popisek zde na ČSFD před filmem, prozrazuje strašně moc a bez něj bych si první půlku filmu (hlavně začátek, kdy se hlavní hrdinka probudí po bouračce a neví, kde je a co se děje) užil mnohem více.

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

Moc jsem se na dalsi film z dilny bratri Coenu tesil. Billy Bob Thorton, Jon Polito, Tony Shalhoub, ale i ostatni herci, hrali sve role vyborne, ale i pres jejich vykony se mi ten film bohuzel strasne tahl ..

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Skvely film. Akorat ma trochu slabsi rozjezd (chtel jsem to po 20ti minutach vypnout), proto 4 hvezdy. Ale jakmile se to prehoupne za prvni tretinu, tak je to uzasna jizda az do konce. Nasmal jsem se, jako uz dlouho ne. Dvojice Rockwell a Walken vyborni.

plakát

Viděl jsem ďábla (2010) 

Další korejský film o pomstě, ale na kvalitu např. Oldboye, který pracuje se stejným tématem, si nedosahuje. Film se mi navíc strašně táhl, být o 40 minut kratší, hodnotím nejspíš o hvězdu více.