Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Jana Brejchová

tak to je určitě z filmu :hostinec u toulavého draka.Je v něm vyjímečná milostná scéna s Hanzlíkem. Dle mne se díky tomu do něj zamilovala-pro ne už blbečky-v tomto filmu byl hrdina přímo totální,holt jako malej jarda,-to jest ho madam nebezpečná vzala na vědomí...

ta super žena nic nehrála ,ukazovala jen své bestiální polohy,které mají u blbečků největší úspech-sám se i v 49letech přistihnu ,že to stále na mne působí a raději se neptejte co to je a nebo jo.to není láska ,ale totální zlo,takže přímo z pekla,ale to hlavně voličům-imbecilům samozřejmě uniká..

Jana Preissová

sdělte mi prosím zda to není drb ale nasadit parohy takto krásné ženě je i na mne zkušeného-zničeného, moc .,a to ještě od takového super džentlmena jakým je Viktor. Jestli je to pravda tak žijem  opravdu v opravdovém pekle!, a já pak-nikdy nevěrný ženě,ani bývalé manželce 10let a i 6 let po rozvodu stoupám někám k nebesům už za živa...,ale jak je člověk sám bez /smrtelného/ hříchu.

ostatně své téměř vždy 18-ky, i bejvalá,,srovnávval jsem vždy už v mládí s herečkami.A manželka byl typ právě této podvedené.

Za to má nejv.láska-studentská, na níž se přesně hodí :stará láska nerezaví-jak to ti imbecilové dole-lidová tvořivost pěkně uhladí.Ve skutečnosti mi stále pije krev v podobě až fantastickýh snů,chvílemi má stále nade mnou neuvěřitelnou moc!.a aby ne je to totiž ,na rozdíl od býv .manželky velmi vydařená kopie Janičky Brejchové!!! A jestli tomu nevěříte tak mi na srazu po 25letech řekla ,že má PIDLOOKeHO..Zapadá mi to vše hodně do sebe!,.a ještě se divila,že to nevím,když mne hypnotizovala kukadly, snad se i rukama dotýkajíc-dodnes jsem ji ani nepolíbil-pro to ten úspech?to jest jakýsi zájem o mou osobu??rozuměj v ženském podání -tebe jsem ještě nedostala?,poradte!

Karla Chadimová

vlastně jedinou pořádnou její roli co znám je Zlaté kapradí, ale tam to je víla po které jsem vždy toužil,tajemná a éterická a věrná za což by ji dnešní dámy roztrhaly

Meg Ryan

v srpnu 2019 zjištuji ,že při náhodném shlédnutí filmu Laska přes internet má stejný ,vyjímečný usměv jako má jedíná ,opravdová -protože velká...,láska přes internet Nadia Sannikova z Penzy?,která z její strany nejspíš skončila v 5/2019-kdo najde její pobyt bohatě se odměním. Obracím se tak hlavně na filmaře protože je ta Nadia Nikolajevna obrazový zázrak -její videa ,ač krátká ,dech i králům vyráží!  Z mnoha společných znamení/100....!!!/,zde s Meg se liší v inicialech 1+1...,a při mém dopise -několik hodin!před 1.shlednutím filmu ji píši označení ,že je jak Jana z Arcu,aby se toto označení objevilo i ve filmu....tak už sakra věříte národe v Boha???

Taťjana Samojlova

zřejmě byla nasazována aby zahrála svině ,nad kterými se dnes nikdo nepozastavuje a naopak zrádná cs.Justice jim fandí.   mám ji v oblíbených pro její vzpouru proti těm svinstvům -třeba jak v Jeřábech táhnou fackuje bratra svého milého,když se ten hnusný zmrd o ní pokouší a dostane... chtíč-hold agresivita okolí ženy povzbuzuje, k těmto svinárnám,což je u mne přesně naopak...Toto udělal i dnešní pracovník cs.televize martin rak-bratr spáchal sebevraždu na motorce a ta ,která to ztropila 1999,si žádné výčitky rozhodně nedála -prostě obraz dnešní doby ,které udávají ton právě kundy.

uchvatný jejejí výraz v mládí pro který určitě nejeden hořce zaplakal,zvlášt když  si brala takové suchary

Silvia Pinal

v roli Viridiana mne snad chtěla přesvědčit ,že i ženy -na rozdíl od mužu tak max 1z milionu se musí též při zařazení do stáda ,ale i při seznámení! přetvařovat-to jest učinit se horší. Dovedu si představit situaci obléknout  rytířskou zbroj a jít se bít pánové jen za její čest -a ne spodek ,na kterém vám jen záleží,což mi samozřejmě nepřímo ,nechtěně prozradila má bývalá   ,bestie ,katolička ke konci prošukaného -promarněného 10-letého ańtimanželství...,což vubec pro okolí ,i pro mne!!!!,nemuselo tak vypadat -bylo vzorné!/to jen dábel ,zlo v ní raději spalo,než bylo konfrontováno s láskou-pravdou Boží, a jež až po 9 letech té hrůzy chovám jen a jen -asi pro tu vzdálenost, k té Nadie

Taťjana Bedova

a k této svaté prostitutce ti židovští zmrdi zde nemají fotku a o Victorii Fjodorovové-krasavici nevídané ani nic ta proamerická slota nic neví ,a to je prosím film z let 1970...zločin a trest...megafilm ,o kterých si tam v tom židovském Hollywoodu mohou tak nechat zdát-ale toby zrůdy musely mít sny,myslím denní snění a ne noční můry ,což ten západ tak nějak je-včetně stalina -megazločince ,kterého tak přitahoval hollywood a další proam.-prožid.choutky.

Ljudmila Saveljeva

hledat výjimky mezi čubkami? Jistě -někde proboha musí být !,a že bych hledal nejprve mezi baletkani -pro jejich etherickou živnost ,jež je snad ,proboha odvádí od konzumu a pár kila navíc.

ve vojne a mír je tak krystalicky blbá ,že i my chlapy čumíme ,tohle neumíme-závidíme!a kdyby se nevdala za to nemožné ucho,protancovala by zkurveným životem jako víla -takhle si však nejsem jistý.