Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Tři dny ke svobodě

Tři dny ke svobodě (2010)

Začátek film trochu běží ve volném tempu, které se zrychluje jako maratonci srdeční tep při vidině cíle. Parádní jízda jako tobogánu, která má promyšlený děj. Russell zahrál velmi nadprůměrně ba až přímo výborně. Role "opuštěného" otce, který doufá v naději, překonává všechny zábrany se mu zaryla do morku kosti. Ano tohle je film, který na poli krimi-drama-thrihlleru nějaký čas scházel.

Počátek

Počátek (2010)

Když film začínal neubránil jsem se myšlence, že utopený Leo z Titanicu se našel vyplavený na pláži jako kousek mořské řasy. V tu chvíli jsem doufal v myšlenku, jestli tenhle film je ten pravý na shlédnutí po dlouhé době v kině. A výsledek? Po více jak dvouhodinové jízdě jsem byl naprosto spokojen, akorát na jednu maličkost. Po druhé v řadě Leo "honí ducha svojí manželky". I tak tomuhle nářezu myšlenek dávám za plný počet ;).

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Rozhodoval jsem se, jestli jít na Souboj Titánů nebo na animák, který vůbec nebyl propagován. Nakonec jsem se rozhodl správně. Tenhle film mě dostal do kolen nejen svojí nádhernou grafikou, ale také svým pestým amkouzelným příběhěm. Pokud bych měl hodnotit animáky z poslední dekády tak tenhle je tím nejpovedenějším. Dráček Zubatka mi tak trochu i připomínal svými grymasami mojí domácí čtyřnohou potvoru. Ano, tenhle film není jenom děti, ale i pro dospělé publikum, které se chce po týdnu v práci trochu odreagovat. Nemůžu hodnotit jinak než kladně, protože jsem žádné negativa na tomhle filmu neshledal.