Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (102)

plakát

Zombieland: Rána jistoty (2019) 

Dal bych tři, protože je to slabší než jednička, ale za Billa v titulkové scéně dám čtyři 😁.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

No jo, šlo to, ale sólovky mám radši. Škoda, že si víc nepohráli s tím, co se jednotlivým členům Avengers honí hlavou. Nejlepší scéna " Pozor jedu, tůtů !"

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Teda, trochu mi to udělalo bordel v dějové linii filmů X-Men, jsem volajako zmetený :-) Jinak super zážitek, povedlo se to, chudák Wolverine zase všechno odedřel.

plakát

Pod kůží (2013) 

Film o tom, jak se mimozemšťance v lidské kůži, dostanou lidi pod kůži.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Dobře udělané, Pitt je sázka na jistotu. Jen mi vadilo to okaté osekání kvůli přístupnosti. Udělali z toho zombie film pro děti, žádná krev, kosti ani trhání masa. Jako fanoušek Walking Dead jsem měl pocit, že tomu něco chybí. Napětí tomu samozřejmě nechybělo, ale na konci to nějak ufikli. Pitt a parťáci jdou pro viry a to je nervák, nervák, nervák, Pitt zůstane sám a zase nervák, nervák a najednou konec. Že se chvilku před tím řešilo, že pokud si vezme špatnou lahvičku tak mu už nebude pomoci, to už je jedno. To mi ten závěr drobet zkazilo, ale jinak jsem spokojen, jdu na knížku...... jo a hudba super, obzvlášť Muse - The 2nd Law, ta sedla.

plakát

Sedm životů (2008) 

Pravda, trochu utahané a předvídatelné, ale pěkně jsem si protáhl slzné kanálky :-)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Jsem spokojen, to co jsem čekal jsem dostal. Průměrné sci-fi s originálním námětem, v závěru sice brané dost hopem, ale dá se to. Body navíc pro Amandu, která to celé odběhala na 15 cm podpatcích :-) Jo a nějak mi před shlédnutím uniklo, že tam hraje Cillian, takže milé překvapení.

plakát

Zkažená úča (2011) 

Dvě hvězdičky za film a jedna za Cameron Diaz. Protože scénář stojí za prd, přitom potenciál to má, bože kdo tohle píše.

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Teda takhle zahodit skvělé herce a námět, to se hned tak nevidí. Ten kdo psal scénář to asi vůbec nečetl nebo to nepochopil. Škoda, koukal jsem na to jen z nostalgie. Dvě hvězdy za film a jedna za herce.