Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Lepšího ďábla než v podání Al Pacina jsem asi ještě neviděl, skvělý děj, který ani při dlouhé stopáži filmu ani chvíli nenudí, pět hvězd jako vyšitých.

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) odpad!

To je dílo!!! Škoda, že nelze hodnotit jetě hůř, na tyhle věci by měla být samostatná kategorie - FEKÁLIE.

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Dávám pět hvězdiček, protože tak náročné seriály se již dnes netočí, skvělí herci i cirkusový kompars. Výborné přenesení románové předlohy na TV obrazovku, akorát je zde problém obsáhnout herce do tak dlouhého období, pan Hanzlík jako 17 letý působí dost komicky, ale jinak super.

plakát

Synové a dcery Jakuba skláře (1985) (seriál) 

Klasický Dietl, dobře rozvitý příběh, docela dobře ukazuje složitou dobu 20. stol. a hlavně lidské charaktery. Nejvíc komické bylo uvěřit panu Munzarovi jeho mládežnické začátky v seriálu, ale ono je těžké natočit tak obsáhlé období jednoho života.

plakát

Kokosy na sněhu (1993) 

Skvělá rodinná komedie, řekl bych že nadprůměrná,které se dá odpustit i silně sentimentální závěr.

plakát

Půlnoční expres (1978) 

To je film ,který by měli vidět všichni deeleři drog jako povinný biják. Snímek vyvolávající hrůzu i při několikaterém sledování. Tak má vypadat film podle skutečné události.

plakát

Zatracení (2002) 

Kdyby tvůrci pořádně sledovali Půlnoční expres, což bylo určitě předloha, tak by zjistili, že to nemá cenu točit. Určitě by udělali lépe.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Svým způsobem nesmrtelný romantický film. Nic víc,nic míň. Žádná oskarovka to není, ale fanoušků má tolik, že by většina filmů mohla závidět.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Skvělý film pro celou rodinu, PIXAR se vytáhl,myslím,že o číslu jedna animovaných filmů je jasno na dlouho dopředu.

plakát

Gothika (2003) 

Hodně rozporuplné pocity, není to špatný film, ale spíš průměr,nicméně jsem se bavil docela dobře. Hudba se docela povedla, Halle Berry taky není špatná. Šestý smysl to není, ale dá se to vidět.