Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Paralyzující strach (2021) (TV film) 

Zápletku zjistíte sami už po chvíli, hlavní postava se chová leckdy nepochopitelně naivně a neopatrně i když tuší, že "tam něco smrdí". Přesto má člověk potřebu film dokoukat. Jako kulisa k domácím pracem a odpolední kávě vyhovující...

plakát

Největší showman (2017) 

Film skrývá silný příběh. Atmosféru prohlubuje skvělá hudba a herecké výkony. Líbí se mi myšlenka ve které zvláštnost využijí pro svůj prospěch. Není to jen slepý muzikál, ale je zde i silný příběh o odlišnosti, stereotypu a i je zde významná rodina. Chudý chlapec, který udělá vše aby mohl být se svou láskou ,mladý muž, který se postaví pro lásku na vlastní nohy a lidé kteří byli za zrůdy se stanou váženými umělci. Splněné sny a ta hudba. Tenhle film se mi trefil do noty😉

plakát

Psí poslání (2017) 

Extrémní ždímárna citů, která zasáhne každého milovníka psů. Ale funguje to. Příběh má myšlenku a i když na začátku prosvištíme pár psích životů prožijeme i několik naplněných. Baví mě každý život do kterého nahlédneme jen je to na mě až moc silný zážitek takže to nevidím na brzké znovushlédnutí. Film v sobě nese silné poselství a každý by mu měl dát alespoň jednou šanci. Jen předem upozorňuji vezměte si krabici kapesníků málo které oko po tomhle filmu zůstane suché!

plakát

Shazam! (2019) 

Herec v hlavní roli působí s prominutím trochu jako blb. Přesto musím uznat, že dokonale představuje teenagera v dospělém těle. Shazam je trochu zmatený film se silnou dávkou rodinného pouta a myšlenkou, že se správnými lidmi kolem sebe zachrání svět i dítě. Je zde však pár nevysvětlených detailů. Příběh jako takový není moc promyšlený, ale divák se celkem pobaví. Máme zde velkou konkurenci v Marvel světě, ale film sám o sobě ujde.

plakát

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy (2023) 

Mírná dávka nostalgie. Nejsilněji jsem ji prožívala až během upravené úvodní znělky která bohužel zazněla až na konci. Ve filmu chyběl Tommy (Jason David Frank) mělo by to hned náboj, který film postrádal. Jako vzpomínka hezké, ale bylo to trochu šité horkou jehlou. Za mě nedostatečně naplnění potenciál. Když pominu pár nesrovnalostí a to, že logičtěji by sem zapadal bílý strážce dávám za vzpomínku 3*.