Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (436)

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Na tento film jsem se velmi těšil a po jeho zhlednutí jsem byl bohužel mírně zklamán. Obsahuje sice několik perfektních a vtipných scén, ale celkově ve mě převažují pocity toho, že byl zdlouhavý a poměrně nudný. Kdybych to měl shrnout do jedné věty: další film s velkým potenciálem, který nebyl ani v nejmenším využit.

plakát

Všude dobře, proč být doma (2009) 

čekal jsem asi o něco víc, než se mi nakonec dostalo, přesto je to velice kvalitní snímek o hledání toho pravého...

plakát

Antikrist (2009) 

V ženě je ukryt ďábel... Film, u kterého máte takový zvlaštní pocit... je drzý, vulgární, erotický, bizardní a přitom všem perfektně natočený... a tak moc depresivní a podmanivý až běda...

plakát

Deset malých černoušků (1965) 

Dobře natočené i zahrané, ale nemůžu si pomoct a jednu hvězdičku strhávám za ty stupidní dialogy.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Velmi hustá atmosféra, která by se nožem snad ani krájet nedala, perfektní herecké výkony a snad ještě lepší režie. I přesto, že již dvacet minut před koncem divák tuší, kam to vše směřuje, tak úplný konec filmu jej přeci jen překvapí.

plakát

Defendor (2009) 

Ikdyž jsem od filmu čekal zcela něco jiného (hlavně podle trailerů spiše komedii), tak stejně dostal. Místo komedie tu máme psychologické drama o muži, který chce pomáhat lidem, ale v hlavě to trošku nemá v pořádku. W. Harrelson znovu ukazuje, že hrát umí a svůj comeback si zaslouží. Snímek využívající prvky komixu, ale zároveň se držící reality, přináší velmi silný příběh a také jednu z nejdivnějších a nejzajímavějších postav roku. Nadprůměr.

plakát

Krvavá hostina (2005) 

Dle mého nudná slátanina, která se tváří, že to alespoň bude vtipné, ale ono to vtipné není... Takže pak už je to jen slátatina.

plakát

ZMD: Zombies of Mass Destruction (2009) 

Amaterské, zvlaštní a něčím velice zajimavé... ale to první přídavné jméno bohužel převažuje. Někdy to je až usměvné, jak moc je to na filmu vidět. každopádně pár vtipných scén se tu najde (zejména s gay tématikou), ostatní pak zapadá do velmi šedého průměru.

plakát

Protektor (2009) 

Jeden z mála českých filmů, který má jak obsah tak i formu na vysoké úrovni. A zároveň jeden z mála českých filmů, který se může být srovnáván se současnou zahraniční filmovou produkcí. Perfektní kamera, dialogy a silný příběh, podpořené dobrými výkony Plodkové a Daniela. Jednoznačně nejlepší český film roku.