Reklama

Reklama

Twilight sága: Nový měsíc

  • USA The Twilight Saga: New Moon (více)
Trailer 3

Poté, co se Bella zotaví z útoku upíra, který ji málem stál život, chystá se s Edwardem a jeho rodinou oslavit své 18. narozeniny. Nešťastnou náhodou se však Bella při oslavě poraní a pohled na čerstvou krev je pro rodinu Cullenových až příliš lákavý. Rozhodnou se pro Bellino bezpečí opustit městečko Forks. To však Belle zlomí srdce. Už se zdá, že se ze svého smutku nikdy nedostane, ale nový smysl života překvapivě nachází v nezodpovědném chování a stále hlubším přátelství s Jakobem Blackem. Nebezpečí však na ni stále číhá v různých podobách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (1 309)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od koukatelného prvního dílu pokračování přináší mnoho změn, a tou hlavní je změna režiséra. Bohužel změna nepřinesla ovoce (nevím nakolik je to vina scénáře či režiséra..) a divákovy se dostává vcelku nudná a nezajímavá podívaná. Největší mínus je přepálená stopáž, u které jsem se mnohokrát přistihnul, že se nudím a také mě hodně vadil špatný herecký výkon Taylora Lautnera. Akce a efekty jsou vcelku slušné, dialogy místy hodně špatné, romantická stránka moc nefunguje a celkově se na plátně nic moc extra neděje. Zklamání, mé hodnocení 1,5 hvězdičky… ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Nemám to rád, nebaví mě to, nelíbí se mi to. A to hlavně z těchto důvodů: Děj není takový, aby mě dokázal vtáhnout aspoň na chvíli, natož pak přes 2 hodiny. Dále pokud se upíři jeví jinak než v mém oblíbeném seriálu Buffy, pak jsem z toho nervozní (odraz upíra v zrcadle, upír na fotce apod.). Sice je to tedy slabota, ale slabší dvě hvězdy si to zaslouží. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Nechapem, co to napadlo studio dovolit natocit pokracovanie celkom nadejnej jednotky reziserom Chrisom Weitzom, ktory ma za sebou komedie PRCI, PRCI, PRCICKY (1999), JAK NA VEC (2002) alebo nevydarenu rozpravku ZLATY KOMPAS (2007). Sam som nechcel verit, ze by tato dvojka bola az taka slaba, ale zial je to tak. Neuveritelne nudna prva hodina filmu, ktora na mna posobila ako lacna televizna romanca pre teenegerov, kde su vsetci zalubeni do jedneho dievcata sa pomaly premenila na o nieco znesitelnejsiu druhu hodinu, aj ked mi je tiez zahadou, preco to trvalo tak nekonecne dlho a reziser nesiahol na noznice. Povodne som nemal v plane tuto cast vobec vidiet, ale kedze som sa dozvedel, ze sa chysta trojka, ktoru nastastie natocil upirskou tematikou skuseny reziser David Slade, ma na svedomi moj oblubeny horor 30 DNI DLOUHA NOC (2007), tak nechcel som zostat mimo, ak by nahodou trojka az moc nadväzovala na dvojku. Davam teda trojke sancu, ze snad bude omnoho lepsia... 26.06.2010 _______ Kristen Stewart - (Bella Swan) +++ Robert Pattinson - (Edward Cullen) +++ Taylor Lautner - (Jacob Black) +++ Billy Burke - (Charlie Swan) +++ Anna Kendrick - (Jessica) +++ Ashley Greene - (Alice Cullen) +++ Michael Welch - (Mike) +++ Justin Chon - (Eric) +++ Rachelle Lefevre - (Victoria) +++ Nikki Reed - (Rosalie Hale) +++ Graham Greene - (Harry Clearwater) +++ Dakota Fanning - (Jane) +++ Cameron Bright - (Alec) +++ Hudba: Alexandre Desplat +++ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Můžu si něco přát? Polib mě! Miluji tě! Já tebe taky..... Stejně jako ONA je sladká, je ON krásnej. TY VOLE, TO JSOU KYDY!!!! Kolik roků má mít obecenstvo?? Po 25 minutách si přeju, aby byla těhotná, protože by její hormony mohli rozhýbat děj. Bohužel není a nová generace ,,polykačů“ bravíček má svoji červenou knihovnu. Tenhle uslintanej upíří Harlekýn dostane kapku šťávu po cca 60ti minutách, kdy se dostaví pár povedených triků, trochu normální děj a Dakota Fanning. Za to 1* PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne Víte že? Sága Stmívání má zatím 4 díly. Máme se na co těšit! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Uff, uff, tak to mám za sebou. Nevydržela bych se na to koukat v kuse, taže jsem to občas stopla a odběhla se podívat do obýváku, na co kouká moje sestra s mamkou. Na Underworld 2; takže jsem si pročistila hlavu... :-D Ať by se snažili sebevíc, nemůžou z toho ti herci udělat něco pořádného, neb přece jen scénář jim to nedovoluje. Nechápu Bellu - jak si může vybrat něco tvrdého a studeného (bílého s hnusnýma očima) oproti něčemu teplému, hřejivému, měkkému a hezky chlupatému. (ne, ani jeden ten herec se mi nelíbí, ale přece jen když se na to podívám z logické stránky... pardon, tady bych logiku používat neměla, já zapomněla). Jediné, v čem s Bellou souhlasím, je její otázka: "Jak mě můžeš milovat, mě člověka?" - taky si to říkám, jak může člověka milovat upíra ještě k tomu tak moc a pateticky? Trochu to zavání zoofílií... Trochu mi to přilo jako sešlost labilních amerických spoluobčanů, kteří sem tam skáčou po stromech (nebo z útesů), převlékají se za vlky nebo za divný týpky s ještě divnějšíma očima a hnusně bílou kůží, nebo se snaží světu ukázat, jak moc trpí pro lásku, až z toho dostávají sebevražedné sklony. Všechny bych je vzala za ručičku a posadila před psychologa. Ona ani předloha za moc nestojí (četla jsem ji, za den byla přečtená, přesto s kvalitou to nemá nic společného), takže se člověk nemůže divit všem těm patetický proslovům, kukučím, nočním můrám a bledosti. Doufám, že z toho nic poodbného nechytím. Škoda, že jsou tam všichni takoví pitomí a litující chudinku pannu Bellu, která vlastně děsně touží po sexu - všimli jste si? X-D Nebo to bylo o něčem jiném? Začíná to vypadat na novou WTF fágu! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (37)

  • Ashley Greene (Alice) nosila během natáčení paruku - avšak jinou než tu, kterou používala při natáčení předchozího Stmívání (2008). Aby se do ni vešla, ostříhala si vlasy nakrátko. (Verunka1995)

Související novinky

Vlkodlak umí karate

Vlkodlak umí karate

20.12.2009

Pravděpodobně neexistuje recenze, která by „herecký výkon“ Taylora Lautnera v Novém měsíci pochválila, či alespoň nepohanila. Na tom ale vůbec nezáleží. Hezounek se zářivým úsměvem je ochoten… (více)

Zmutovaný Conan?

Zmutovaný Conan?

13.12.2009

Marcus Nispel (bez komentáře, kdo viděl nový Pátek třináctého, ví své) začne na jaře natáčet v Bulharsku nového Conana. Ano, je nejvyšší čas obsadit hlavní roli. Až do této chvíle jsme neslyšeli… (více)

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

Adaptace scifárny od autorky Stmívání

25.09.2009

Předprodej vstupenek na Twilight sága: Nový měsíc už teď láme všechny rekordy, což jen potvrzuje, že se z autorky Stephenie Meyerové a hlavně z jejích knížek stal zlatý důl. Bylo jen otázkou … (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Reklama

Reklama