Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento film sa vážne brať nedá a on sa vážne ani seriózne netvári. Ide o ďalšiu splatter zábavu. I keď o niečo slabšiu ako je napríklad taký podobný Slither. Ale tak ako Saw a tu sa celý dej odohrával v jednej miestnosti a bol i tak pútaví. Jasný príklad keď nízkorozpočtový horor môže prekonať nejaký očakávaný film. Takže ja som sa bavil, takéto "divné" horory sa mi páčia čím dalej tým viacej. Ak máte zmysel pre čierny humor a pochopenie pre filmy takéhoto tipu, nabehnite do najbližšej video požičovne (ja viem :D), požičajte si Feast a užite si túto uchyláren. Celá recenzia: TU ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úplně nejvíc "vypitomělý" horror, který si prostě na nic nehraje a jde si přímočaře od začátku svým stylem k jednomu cíli - pocta béčkovým horrorům i kultovním klasikám. Celé ztvárnění od začátku jasně říká, že nepůjde o něco inovativního, či převratného, ale pouze o zábavné ultrabéčko, kde ani ztvárnění samotné, podobně jako speciální efekty nebudou ušetření sparodování. Debilní postavy, ujetý a nádherně trapný humor, hektolitry krve, spousta hlášek ... jízda od začátku do konce, která tvrdě šlape svým pojetím na paty třeba "celovečerákům" typu "Planeta Terror" apod. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najbrutálnejšie, najnechutnejšie a najzábavnejšie hororové béčko za posledných 10 rokov. Bál som sa, že po veľmi vtipnom úvodnom predstavovaní hrdinov ("Šanca na prežitie: Je to kripel, kto by mu ublížil?!") už to pôjde len dolu kopcom, ale to som nemohol tušiť, že uvidím požieranie malých detí, Henryho Rollinsa v ružových teplákoch, prúdy zvratkov hemžiacich sa červami, chlapa visiaceho na vlastnom vylúpnutom oku, dupanie po dverami privrznutom penise a jeden neuveriteľný face-fuck. Síce tomu trochu pokrivkávalo tempo, ale ešte aj to hrdinovia zhadzovali hláškami typu: "Ja von pre to auto nejdem, už dlho nikto nezdochol odpornou smrťou, čoskoro k tomu určite dôjde." :-) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Gulager se novým Raimim ani Jacksonem nestane. Krvavá hostina je mixem Od soumraku do úsvitu a Evil Dead 2, přičemž z prvního má prostředí a atmosféru, z druhého parodičnost a zběsilost. Start je neuvěřitelně šílený, jenže se zdá, že přichystaná nálož bouchla rejžovi přímo pod zadkem - prostě to nezvládl. Ano, je k vidění řádka brutalit, nechutností, šíleností a nekorektních podpásovek, ale minimálně polovina z nich je okatě nucená, očekávatelná a přítomná čistě pro efekt. Příliš se tlačilo na pilu, se kterou se neumělo a chybělo více vlastní invence. Ideální někam na mejdan s přáteli, kde se nevyžaduje přehnaná pozornost ani střízlivost. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Asi najrýchlejší rozjazd, aký som u hororu videl. To, čo v Od súmraku do úsvitu trvá hodinu (čím nechcem povedať, že by ta prvá hodina nebola lepšia, než zvyšok), stihne Feast presne za 10 minút. Človek sa ani nenazdá a všade je zrazu krv, kúsky ľudských aj mutantích tiel, rôzne zelené tekutiny a červy. Konanie postáv občas celkom prekpaví a až do samého konca sa stále niečo deje. Škoda len, že kvôli zmätenej kamere väčšinou veľmi nevidíme, čo... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Přibližně v 29. minutě je v záběru možné zahlédnout mikrofon. (Terva)
  • Během opevňování baru hraje píseň „New Generation“ od Skid Row a na konci filmu hraje „Never Gonna Kill Us“ od The Smashup. (Duoscop)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama